Kim brændte dyrekort på bål: Nu bliver han truet med tæsk

Efter et par provokerende videoer med afbrænding af sjældne dyrekort, bliver komiker Kim Robert Nielsen nu truet med vold

Kim Roberto Nielsen var klar over, at hans videoer var provokerende. Men trusler om tæsk havde han ikke regnet med at få. Her brænder han dyrekort af i haven. (Video: Kim Roberto Nielsen)

To videoer, som skuespiller, komiker og provokatør Kim Roberto Nielsen har lagt op på sin Facebook-fanside, gav ham i løbet af i går en del opmærksomhed.

Samfund - 6. maj. 2015 - kl. 10:46 Forældre raser over Kim: Brænder sjældne dyrekort af på bål

Videoerne viser Kim Roberto Nielsen, som for at svare på den igangværende debat om dyrekort, brænder nogle sjældne af slagsen af i henholdsvis sin baghave, som du kan se i videoen ovenfor, og sin køkkenvask, som vist her:

- Mit budskab er, at forældrene skal lade være med at tude på børnenes vegne. For børnene er da ligeglade. Hvis vi skal klage, skal vi finde noget ordentligt at klage over, synes jeg. Det er en latterlig debat. Det er som om, det er blevet for let at blive hørt, sagde Kim Roberto Nielsen til ekstrabladet.dk i går.

Komikeren, som i går blev massivt omtalt i medierne for sine provokerende dyreafbrændings-videoer, har fået trusler fra en vred far. (Foto: Kim Roberto Nielsen)
Komikeren, som i går blev massivt omtalt i medierne for sine provokerende dyreafbrændings-videoer, har fået trusler fra en vred far. (Foto: Kim Roberto Nielsen)
 

Provokatørens videoer har i høj grad delt vandene mellem forargede forældre og folk, der roser ham for initiativet. Men nu er det også kommet så vidt, at en mandlig forælder har truet Kim Roberto Nielsen med tæsk.

Foto: Dansk Supermarked Samfund - 7. maj. 2015 - kl. 08:14 Detektor om dyrekort: Fyldt samlehæfte koster 76.400 kroner

’Hvis politiet har for travlt til dig ang. dyrekort, så har jeg tid nok til at flæk næbet. Jeg finder dig og så kald mig for tude-forældre, og se hvad der sker, vise dig ingen respekt, men gir dig her med et løfte skal nok finde dig’, skriver den forargede forælder i en besked til Kim Roberto Nielsen, som ekstrabladet.dk er i besiddelse af.

Sådan reagerede nogle af forældrene i første omgang, da det viste sig sværere end først antaget at få fat i særlige dyrekort. (Foto: Line Jensen)

Komikeren var udmærket klar over, at videoerne var provokerende, og ville kunne afføde mange negative reaktioner. Men at det skulle komme så vidt, havde han alligevel ikke forudset.

- Jeg kan sagtens håndtere, at folk bliver sure på mig og kalder mig grimme ting. Men at det skulle komme så vidt som trusler, havde jeg virkelig ikke troet, siger Kim Roberto Nielsen.

Se også: Dyrekort-gate fortsætter: Kort sælges i dyre domme på nettet

- Jeg tror, det er en far, som har følt sig provokeret som forælder over, at jeg brændte de kort af. Som om jeg på en måde har taget dem fra hans barn. Det har jeg altså lidt svært ved at forholde mig til, siger Kim Roberto Nielsen, der dog ikke har planer om at gå til politiet med truslerne.

- Jeg bryder mig virkelig ikke om at blive truet sådan, men jeg gør ikke mere ved det – med mindre han bliver ved, selvfølgelig. Jeg tror det er ren afmagt, og jeg tror ikke, der er handling bag ordene.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen