Kim Jong-un rekrutterer 13-årige glædespiger

Pigerne skal være jomfruer og helt ned til 13 år gamle

Her kan du se Kim Jung-Un overvære en militærøvelse i marts. (Video: AP)

Den nordkoreanske leder Kim Jong-un er, ifølge flere medier, på udkig efter nye glædespiger i teenage-alderen.

Pigerne skal være jomfruer og helt ned til 13 år gamle. De skal servicere og fornøje Kim Jong-un på rejser verden rundt. Det skriver Yahoo! News.

Det var Kim Jong-uns far, Kim Jong-il, der startede traditionen med en trup af glædespiger. Kim Jong-un har holdt pause med pigerne, siden hans far, Kim Jong-il døde for tre år siden.

Det fortæller professor ved Tokyos Waseda Universitet, Toshimitsu Shigemura, ifølge Yahoo! News til britiske Telegraph.

- Da Mr. Kim kom til magten stolede han ikke på nogen og beordrede en gennemgående efterforskning af alle medarbejdere ved regimet, siger professoren og uddyber:

- Kvinderne der underholdt hans far kendte mange hemmeligheder, og de blev beordret aldrig at afsløre nogen informationer, før de blev sendt tilbage til deres hjembyer.

Men nu vil Kom Jong-un efter sigende samle en ny gruppe glædespiger. De skal være høje og smukke og bliver ifølge flere britiske og koreanske medier håndplukket af højtstående embedsmænd.

Nogle af pigerne er efter sigende helt ned til 13-14-års alderen og bliver undersøgt af en læge, der skal sikre, at de stadig er jomfruer.

Når pigerne er udvalgt, bliver de tvunget ud af skolen og væk fra deres familie for at imødekomme lederens ønsker. Pigerne får ifølge kilder et beløb svarende til 13.300 kroner for at blive slaver og underskrive en tavshedserklæring.

Kim Jong-ils nevø, Lee Il-nam skrev i sit memoir, at pigerne deltog i fester, hvor der blev spist, drukket og danset. Festerne sluttede som regel med erotiske lege.

Ifølge en professor på Waseda University i Tokyo holdt Kim Jong-un pause, fordi hans fars glædespiger kendte til mange hemmeligheder og Kim Jong-un stolede ikke på nogen, lige da han overtog magten.

223 kommentarer
Vis kommentarer