Kirke gik amok: Hvis jeg ikke var meldt ud, ville jeg gøre det nu

Løgstør kirke begyndte at ringe med kirkeklokkerne cirka klokken 23.30 mandag nat og holdt ikke op før klokken 8 tirsdag morgen

Løgstør kirke FOTO: Niels Jakobsen
Løgstør kirke FOTO: Niels Jakobsen

Løgstørs kirkeklokker bimlede og bamlede fra cirka 23.30 mandag nat til klokken 8.00 tirsdag morgen.

Der var altså 8 timer med klokkespil i luften i Løgstør, hvilket ikke var til den store fornøjelse for kirkens naboer, skriver DR. Klokkerne stoppede først, da en af de ansatte i kirken mødte på arbejde.

Anette, der bor lige ved siden af kirken, havde en hård tirsdag.

- Jeg fik ikke sovet meget, fordi jeg sover med åbent vindue. Jeg sendte ikke nogen gode tanker til kirken lige den nat, siger hun til Ekstra Bladet.

Den forbandede kirke
Det er vigtigt at få sin nattesøvn, og de fleste bliver nok en anelse irriteret, hvis det ikke er muligt. Det blev Anette i hvert fald.

- Jeg var træt i aftes, og jeg har været træt i løbet af dagen. Sådan er det, når man ikke får sin nattesøvn. Jeg forbandede den kirke langt væk siger hun.

Men i al trætheden har Anette også overskud til at joke lidt med det hele.

- Hvis ikke det var fordi, jeg havde meldt mig ud af folkekirken for to år siden, så havde jeg nok gjort det i går, siger hun spøgende.

Elektronikken eller spøgelser
Flere lokale har foreslået at det måske spøger i kirketårnet. Det ser dog ud som om, at klokkerne, som bliver startet automatisk ved hjælp af strøm, er blevet forstyrret af nogle elektrikere.

Kirken er i gang med at bygge et nyt sognehus, og det mener kordegnen i kirken måske har forvirret de automatiske klokker.

- Nogle siger, det spøger i kirketårnet, men den rigtige forklaring er nok, at elektrikerne på det nye byggeri har taget strømmen til og fra, og så er automatikken på klokkerne blevet forvirret, siger kordegn Jens Christian Møller til DR.

Kirkeklokkerne vil være slukket helt, indtil strømmen igen er stabil

Tysk fodbold Træner-legende sov fra første halvleg: Jeg er så flov

Kvinden blev i ambulance bragt til akutmodtagelsen, hvor en mandlig sygeplejerske, ifølge tiltalen, voldtog hende. Foto: Jonas Olufson Krimi Patient på akut-modtagelse vågnede, da sygeplejerske voldtog hende

116 kommentarer
Vis kommentarer