Knald-tilbud i London: Lejlighed til leje for halv million - om ugen

Så følger der også butler, stuepige og lækker bil med

Foto: Jumeirah
Foto: Jumeirah

Kan det næsten blive billigere og bedre? En lejlighed med skøn udsigt over Hyde Park og med en privat butler og en stuepige, der pakker op til ti kufferter ud.

I kælderen holder en Aston Martin klar til fri afbenyttelse.

Prisen er åbenbart også ganske fornuftig. For udlejerne har ikke besvær med at leje lejligheden ud.

Lidt over en halv million kroner koster lejligheden - om ugen naturligvis.

Du kan også leje den et helt år. I så fald er prisen rundt regnet 26 millioner kroner.

Den 448 kvadratmeter store lejlighed er ifølge avisen The Guardian en af Londons dyreste og er særligt indrettet på at gøre stenrige personer personer fra blandt andet Mellemøsten glade og tilfredse under deres ophold i storbyen.

Blandt lejerne er arabiske oliesheiker og kongelige, som ikke gider at købe en lejlighed i byen, fordi det giver bøvl med skatter og bureaukrati.

Foto: Jumeirah
Foto: Jumeirah
 

Penthouse-lejligheden ligger i Grosvenor House Suites ved siden af Hyde Park. Der er en lille terrasse med udsigt over parken.

Men ellers er der fem soveværelser og fem badeværelser i lejligheden.

Der er spisestue med plads til 14 personer og butleren er klar til at servicere og hjælpe 24 timer i døgnet.

Ifølge The Guardian er der ikke mange af gæsterne, der bruger den tilhørende Aston Martin. Der holder som regel flere Rolls Roycer eller Bentley'er klar i nabolaget.

Her venter privat-chaufførerne på, at de skal rykke ud, når behovet melder sig for en lille indkøbstur hos deres økonomisk velpolstrede arbejdsgivere.

- Lejligheden er særlig populær om sommeren, når arabiske kongefamilier kommer med deres store familier, siger Ricky Luther fra Chase Apartments til The Guardian.

Foto: Jumeirah
Foto: Jumeirah
 

Chase Apartments er blot et af flere selskaber, som lejer den eftertragtede penthouse-lejlighed ud. Typisk er den udlejet op til et par måneder ad gangen.

- Lejerne nyder at være tæt på Knightsbridge og Mayfair. Og så kan de komme i Harrods på fem minutter, forklarer Ricky Luther.

Måtte flyve bilen hjem
Der er også concierge-service med i prisen. Conciergen sørger blandt andet for, at der i al diskretion bliver taget fotos af lejligheden, så den kan indrettes nøjagtigt som sidst gang gæsterne var på besøg. På den måde kommer familiefotos til at stå samme sted som sidst og tøjet hænger, hvor det plejer at hænge.

Chef-concierge Dan McCaskie konstaterer overfor The Guardian, at lejerne ikke er 'prisfølsomme.'

- Jeg blev en dag tilkaldt for at hjælpe en arabisk prins med at flyve prinsens bil tilbage til Doha indenfor 24 timer, så faderen ikke fandt ud af, at han havde taget bilen med til London, fortæller Dan McCaskie.

Grosvenor House Suites ejes af den Dubai-baserede hotelkæde Jumeirah.

 

17 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere