'Knickers' hyldes af hele verden: Sådan reddede den sit eget liv

Den er næsten to meter høj og vejer 1400 kilo

Se den enorme stud her. Video: Kamera One
Følg Samfund

At være en ko eller tyr eller en stud i det moderne samfund betyder, at man med stor stor sandsynlighed kommer til at ende sit liv som føde for mennesker, før man dør en naturlig død.

Men sådan kommer det altså ikke til at gå for den australske kæmpe-stud 'Knickers', der er en af verdens største tam-kvæg. 'Knickers' er nemlig næsten to meter høj, helt præcist 194 centimer. Og så vejer den 1400 kilo.

Og det er netop 'Knickers' gigantiske størrelse, der er grunden til, at han har reddet sit eget liv. Den er nemlig så stor, at kød-producenterne siger, at den ikke kan gå ind i en normal kød-produktion. Så derfor har 'Knickers' fået lov til at overleve.

Det skriver flere medier heriblandt CNN og Metro

'Knickers' gigantiske størrelse betyder, at han får lov til leve sit liv i fred og ro på marken. (Foto: AP)
'Knickers' gigantiske størrelse betyder, at han får lov til leve sit liv i fred og ro på marken. (Foto: AP)
 

'Knickers' ejer, landmanden Geoff Pearson, har uofficielt udnævnt 'Knickers' til at være Australiens største stud. En stud er i øvrigt en tyr, der er blevet kastreret i en tidlig alder. Til det australske medie ABC News, fortæller han, hvorfor 'Knickers' har undgået slagteriet:

- Han var for stor til at indgå i kød-produktionen på slagteriet. Vi har en stor kød-produktion af tam-kvæg, men 'Knickers' var heldig og fik lov til blive tilbage på marken, siger Geoff Pearson om studen, der derfor får lov til at ende sine dage i fred og ro i Myalup i Australien.

'Knickers' er dog ikke den største stud i verden. Den italienske stud  'Bellino' er nemlig lidt over to meter høj.

Men selv om 'Knickers' måske ikke er den største stud i verden, så er han i hvert fald den mest omtalte stud i verden netop nu. 'Knickers' er nemlig på få dage blevet et viralt hit, der bliver hyldet af folk i hele verden,

Fotomodellen Chris Teigen skrev følgende:

'Hold da op. Det er en stor ko. Det er derfor, at jeg altid køber internet på flyveture. Jeg så næsten det her 6 timer efter alle jer andre'.

TV-journalisten Carl Anka skrev følgende:

'Det her er den ideale maskuline krop. Måske kan du ikke lide det, men sådan ser en toptrænet krop ud.'

Og Colley fra Australien skriver:

'Engang i mellem falder man over en historie, hvor man tænker 'hold da helt kæft, det er en stor ko'. For mig er det en af de historier'.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind