Knorrs hemmelige ingrediens? Danny fandt øreprop i sovsen

Danny stod og skulle lave frikadeller med sovs, da en øreprop faldt ud af hans sovsepakke fra Knorr - det ødelagde hele middagen

Aftensmaden var næsten færdig, og Danny Morgan fra Århus var helt klar på at spise sine hjemmelavede frikadeller og sovs, da han opdagede en hemmelig ingrediens, der spolerede hele middagen.

Danny Morgan hævder, at han i sin 'Fransk Kyllinge-sovs fra Knorr', fandt en orange øreprop nede i æsken, helt inde i det forseglede brev, hvor pulveret ligger.

Rimelig klamt, synes han.

- Det er vildt klamt, at en øreprop, med mulighed for ørevoks på, kommer ned i en orange pulver-pakke, siger den 31-årige århusianer.

Derefter blev frikadellerne pakket sammen, og i stedet blev der bestilt pizza.

Flabet svar
Men her slutter historien ikke.

På grund af sin store overraskelse valgte Dannys at tage kontakt til firmaet.  

- Jeg skrev til Knorr for at gøre dem opmærksomme på det. Der må jo være nogle i produktionen, der går rundt med ørepropper, som kan risikere at ryge ned i pakningen, siger Danny.

Det ville han gerne hjælpe de, med at undgå - for Knorrs egen- og andre kunders skyld.

Svaret han fik igen, var bare ikke som han håbede.

- Sikke en skør oplevelse. Kan du sende æsken ind til os med øreproppen, så vi kan tjekke det, skrev fabrikanten.

Det gjorde Danny, men så hørte han ikke mere fra dem i en hel uge.

- Jeg forventede måske bare et tak og en undskyldning. Det fik jeg ikke, men fik lov til at få en ny suppe - og det har jeg egentlig ikke rigtig lyst til nu, siger han.

Knorr beklager
Efterfølgende tog han kontakt til Ekstra Bladet, som har været i tale med Knorr - og så fik han sin undskyldning.

- Vi har overfor kunden beklaget vores oplevelse og ulejligheden for ham for at skulle indsende produktet, skriver Eva Nowinski, Brand Manager fra Knorr Danmark.

Knorr har ikke ville stille op til et interview, men har svaret Ekstra Bladet på en mail.

- Hvorfor ligger der en øreprop i en af jeres sovse-pakker?

- Udredning af en sag som denne er vanskelig, men vi gør, hvad vi kan for at undersøge, hvor det pågældende fremmedlegeme kan stamme fra.

- Vi har nu, via vores overvågningssystemer, nøje gennemgået hele den pågældende produktionslinje, som produktet stammer fra, og der er ingen tegn på, at øreproppen kommer fra vores fabrik, svarer Eva Nowinski.

Men Danny Morgan påstår, at øreproppen lå i den forseglede pose sammen med pulveren.

- Hvordan kan man stole på, at det samme ikke sker igen?

- Hos Knorr arbejder vi efter de højeste sikkerhedsstandarder i fødevareindustrien. Det indebærer, at vi screener alle produktionsgange for netop at sikre, at der ikke kan forekomme fremmedlegemer i vores produkter, er meldingen fra Knorr.

Fremover vil Knorr gerne fortsætte dialogen med Danny, for at udrede hvor øreproppen stammer fra - men de har ikke tænkt sig at ændre i kompensationen, som er en ny pakke sovs.

 

1 af 2 
2 af 2 
56 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere