Knus-elsker sin kræftsyge datter: Mor sælger kram for penge til operation

En mor sælger knus for at redde sin datters liv

Chen Dejuan sælger kram for at samle ind til sin lille datter, som er alvorligt syg af kræft. (Foto: Europics)
Chen Dejuan sælger kram for at samle ind til sin lille datter, som er alvorligt syg af kræft. (Foto: Europics)

Den 28-årige kinesiske mor Chen Dejuan, har fundet en alternativ, men utroligt passende, måde at samle penge ind til sin lille datters kræftbehandling.

Kvindens fire år gamle datter, Nana, er blevet diagnosticeret med blodkræfttypen leukæmi. Og da familien allerede har brugt 70.000 yuan – omkring 76.000 kroner – på den syge piges behandling, fandt den snarrådige mor på at sælge ud af sine kærlige knus. Det skriver People’s Daily Online.

Foto: Colourbox Nyheder Dansk pige får erstatning for ikke at være voksen

Indtil videre er det lykkedes Chen Dejuan at samle 600 yuan (652 kroner) ind med krammekampagnen, hvor hvert knus koster cirka 10 kroner.

Knusene sælger hun fra gadeplan i den sydkinesiske by Chongqing. På et papskilt har hun skrevet ’knus til salg’ og med sig har hun sin datters lægejournaler, for at bevise, at kampagnen ikke er fusk.

Samfund Hospital: Vi kender intet til gribende kræfthistorie

Den rørende indsamling og ikke mindst kvindens søde metode, blev med det samme kendt på de sociale medier, og det har nu fået både små virksomheder og almindelige forbipasserende til at donere penge til lille Nanas dyre kræftbehandling. Den fireårige pige fik diagnosen, efter at hun kollapsede derhjemme, i maj måned.

Ud over de mange penge, familien allerede har brugt, har de også været nødt til at låne penge for at betale de dyre regninger.

21 kommentarer
Vis kommentarer