Knuthenborg drillede DSB: Her er deres svar

Torsdag stak Knuthenborg Safaripark lidt til DSB med et Facebook-opslag, hvor de tilbød deres kameler frem for DSB's togbusser. Nu svarer DSB igen

DSB og Knuthenborg Safaripark har joket lidt med at indsætte kameler på strækningen mellem Odense og Nyborg i stedet for de såkaldte togbusser. Foto: Thorbjørn Hansen
DSB og Knuthenborg Safaripark har joket lidt med at indsætte kameler på strækningen mellem Odense og Nyborg i stedet for de såkaldte togbusser. Foto: Thorbjørn Hansen

Knuthenborg Safaripark tilbød i går at hjælpe DSB med kamel-transport på strækningen mellem Odense og Nyborg, da flere klager over, at det går langsomt med de såkaldte togbusser. Togbusserne er sat ind for at erstatte de toge, som ikke kan køre på grund af sporarbejde.

Og det kan da være, at strækningen mellem Odense og Nyborg ville føles mindre som en ørkenvandring på ryggen af en kamel end midt i DSB's togbusser. Men Knuthenborg har nok alligevel ikke i sinde at gøre alvor af deres tilbud:

- Det er naturligvis ment som et humoristisk indslag. Vi har fuld forståelse for Banedanmarks sporarbejde og for DSB's udfordringer, fortæller Knuthenborgs pressechef, Nicolaj Truelsen, til Folketidende.

Men nu har DSB svaret på Knuthenborgs Facebook-opslag, hvor de har regnet på, hvor mange kameler der egentlig skal til, for at erstatte deres togbusser.

Det er ikke sikkert, at Knuthenborg har nok kameler til rådighed, men DSB takker for tilbuddet.

Det er med glimt i øjet at både Knuthenborg og DSB går ind i debatten med kamelerne, men faktisk har sporarbejdet betydet, at flere fravælger at tage turen over Storebælt med DSB.

36 kommentarer
Vis kommentarer