Kø-alarm: Sådan ser du årsopgørelsen uden lang ventetid

Hvis du gerne vil undgå køen på SKATs hjemmeside, så kan du her få et godt råd til det

- Det er klart, at når 4 millioner danskere vil logge ind på skat på samme tid, så kommer der til at være kø og ventetider.

Sådan lyder det fra Richard Hanlov, der er underdirektør i SKAT.

Danskere landet over kan nu tjekke deres årsopgørelse, og det betyder, at man kan se, om man har betalt for meget eller for lidt i skat i 2014, og dermed finde ud af, om man får penge tilbage, eller om man skal betale penge tilbage.

Muligheden for måske at tjene lidt ekstra penge får da også de fleste til at haste frem til computeren for at logge ind SKATs hjemmeside. Og det giver lange køer og pres på SKAT.

Men hvis du ikke har tid til at vente foran computeren på, at det bliver din tur, så har Richard Hanlov et råd til, hvad der er klogest at gøre.

Hør hans råd i klippet over artiklen!

Hvis du endelig kommer ind og bliver mødt af røde tal, der altså betyder, at du skal betale penge tilbage i skat, så kan du få hjælp hos SKAT.

Her kan man nemlig hjælpe med at finde ud af, hvor fejlen er, og hvad der skal ændres for at undgå, at det sker igen til næste år.

Hør mere om, hvordan SKAT kan hjælpe dig her:

En fælde, som mange danskere havner i med deres SKAT er, at de ikke bruger fradragene rigtigt. Det fortæller Søren Bech, der er skatteekspert, og du kan høre mere lige her:

SKAT har forberedt sig længe på dagen, og håber derfor, at det kan betyder, at dagen og ugen forløber uden tekniske problemer:

29 kommentarer
Vis kommentarer