Køb et hus og få konen med i købet

Den kvindelige ejer af huset var med på ideen. Hun ledte alligevel efter en mand, siger hun

Den 40-årige husejer, Wina Lia, siger, hun alligevel ledte efter en mand.
Den 40-årige husejer, Wina Lia, siger, hun alligevel ledte efter en mand.

En kvinde i Indonesien har sat sig selv til salg sammen med sit hus.

Den usædvanlige pakkeløsning var ejendomshandlerens idé. Den 40-årige husejer, Wina Lia, var dog med på idéen. Hun ledte alligevel efter en mand, siger hun.

- Hver gang, jeg bliver forelsket, går det galt. Det er sket to gange nu. Jeg vil gerne sælge huset, men det ville være alle tiders, hvis jeg også kunne møde min soulmate, siger hun, ifølge den britiske avis the Independent.

Huset koster ca. 527.000 danske kroner. På ejendomsmæglerens hjemmeside står der: 'Køb huset til den averterede pris og få ejeren som hustru (under vilkår og betingelser). Kun seriøse henvendelser.'

Wina Lia vil gerne have en mand, der kan lede og guide hende i islam. Hun er alene-mor og vil også gerne have en mand, som kan være en god far.

Stor interesse for pakkeløsning
Huset, som ligger udenfor den indonesiske by Yogyakarta, er 523 kvadratmeter og bygget i 2013. Det har to værelser, to badeværelser, granitgulve og endda en lille sø med fisk.

Ejendomsmægleren siger, det ikke er et krav, at køberen skal gifte sig med Wina Lia. Man kan godt købe huset separat.

Mange er dog interesserede i den usædvanlige pakkeløsning. Den kønne brunette har givet adskillige interviews og ejendomsmægleren er blevet kimet ned.

- Telefonen har ringet uafbrudt. Jeg har ikke tal på, hvor mange, der har ringet, men det må være dusinvis, om ikke hundreder, sagde han til Time Magazine.

58 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere