Komiker raser over råb og skrig i kirkekaos: Hvor er forældrene?

Rasmus Bjerg har delt en video på Instagram, hvor han er godt gammeldags utilfreds med en gruppe unge mennesker, der lavede ballade i en kirke

Rasmus Bjerg er rystet efter sit besøg i Aarhus Domkirke (Foto: Mogens Flindt)
Rasmus Bjerg er rystet efter sit besøg i Aarhus Domkirke (Foto: Mogens Flindt)

- Det er jeres ansvar, forældre, at banke lidt pli ind ind i hovedet på jeres børn.

Sådan siger komiker, skuespiller og entertainer Rasmus Bjerg i en video på Instagram, hvor han langer kraftigt ud efter en gruppe unge mennesker efter en tur i Aarhus Domkirke.

I videoen fortæller han, hvordan han besøgte kirken, men en gruppe børn på 12-13 år ødelagde oplevelsen med deres uopdragne opførsel.

- Jeg har lige været inde i Aarhus Domkirke. Herinde blev jeg godt gammeldags forarget, da der var en flok unge mennesker. 12-13 år på ekskursion med skolen, men jeg så ingen lærere, De rendte rundt derinde, legede fangeleg, de råbte og skreg.

- Der er tilsyneladende nogen, der ikke har fortalt, hvordan man opfører sig i en kirke. Det er jeres ansvar, forældre, at banke lidt pli ind i jeres børn. Jeg bliver godt gammeldags forarget.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
 

Gammel sur mand
Video-klippet på Instagram er blevet set næsten 18.000 gang, mens den 40-årige Zulu Comedy Galla-vært føler sig som en sur gammel mand.

- Jeg følte mig som en' grumpy old man', der begynder at irettesætte børn og fortælle dem, at man ikke løber i en kirke, og man ikke ruller rundt inde under bænkene og råber.

Du kan se hele video-klippet på Instagram her

Rasmus Bjerg har spillet med i adskillige film og danske TV-serier heriblandt 1864, Livvagterne, Alle for en. Derudover er han kendt for sine komiske evner og optrædner i  Mr. Poxycat og co., Anstalten og Zulu Comedy Galla.