Annonce:
Annonce:

Kommunaldirektør fyret efter anklager om brutal ledelsesstil

Norddjurs Kommune fyrer sin kommunaldirektør efter anklager om brutal ledelsesstil. Det bekræfter kilder til TV2 Østjylland

Annonce:
Følg Samfund

Kommunaldirektør i Norddjurs Kommune Christian Bertelsen bliver af økonomiudvalget indstillet til afskedigelse.

Det har økonomiudvalget vedtaget på et møde fredag morgen. Det bekræfter medlemmer af økonomiudvalget Benny Hammer (C) og Tom Bytoft (A) over for TV2 Østjylland.

Det sker, efter økonomiudvalget torsdag har modtaget en eksternt udarbejdet rapport om kommunaldirektørens ledelsesstil.

Viceborgmester Benny Hammer har læst dele af rapporten, og han er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning, økonomiudvalget har truffet:

- Der er nogle ærlige udmeldinger, som viser, hvordan arbejdsmiljøet har været i sekretariatet. Den bekræfter det billede, vi fik for noget tid siden, siger Benny Hammer til TV2 Østjylland.

Sagen om kommunaldirektørens brutale ledelsesstil blev i første omgang bragt frem af det lokale medie NorddjursLIV den 12. februar.

Annonce:

Siden begyndte historierne at drysse frem, og en uge senere besluttede økonomiudvalget at hjemsende kommunaldirektør Christian Bertelsen, mens en ekstern undersøgelse af hans ledelsesstil blev gennemført.

Det er den undersøgelse, der nu ligger klar, og som har kostet Christian Bertelsen jobbet.

Benny Hammer mener, at undersøgelsen har været grundig i sin tilgang, og rapporten bekræfter det billede, der blev tegnet af kommunaldirektørens ledelsesstil i februar.

Han kan derfor heller ikke se, at der var nogen anden udvej end afskedigelse.

- Det ville være meget svært at vende tilbage til den arbejdsplads. Jeg har meget svært ved at se, hvordan nogen af parterne kan finde tilbage til et godt samarbejde, siger han.

Direktør fyret: Hold nu kæft, mand

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: