Kommune i kæmpe blomster-bommert: Koster borgerne 350.000

350.000. Det er prisen, som Thisted Kommune må betale for at rette op på deres blomster-bommert

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

20 trekantede blomsterbede.

Det lyder ikke særlig dramatisk, men ikke desto mindre har de skabt store problemer i Thisted Kommune nærmere bestemt Hantsholm Havn.

Det skriver Thisted Posten torsdag.

Ifølge mediet er problematikken opstået, fordi de netop færdiggjorte blomsterbede har givet en række vognmænd vanskeligheder, og nu er kommunen tvunget til at gøre bedene mindre.

– Det er lidt af en begmand. Vi må erkende, at der var en brugergruppe, nemlig vognmændene, som vi ikke fik inddraget. Jeg erkender også, at vi kunne have informeret bedre om, hvordan udformningen af projektet ville blive. 

- Vi har lyttet til brugerne i denne sag, og så har vi også lært noget af sagen. Jeg er da træt af situationen, det indrømmer jeg, siger sektionsleder og manden med ansvar for projektet, Tobias Geertsen, til Thisted Posten.

'Farlige situationer'
Beslutningen om at gøre blomsterbedene mindre blev taget efter et møde, hvor vognmændene udtrykte deres bekymring.

- Vi oplevede, at infrastrukturen pludselig var ødelagt gennem havnen. Indsnævringen betød, at langsomme truck nu skulle ud at køre på vejen, hvor de hurtigere lastbiler skulle passere. Før bedene var der plads til begge køretøjer ved siden af hinanden. Det medførte også farlige situationer. Ikke bare måtte lastbiler holde sig bag de langsomme truck.

- Også cyklister fulgte kanterne på de spidse bede og kom på den måde pludselig ud i trafikken. Det var altså for farligt, siger medlem af bestyrelsen i Thy Vognsmandsforening Jens Petersen til avisen.

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk