Kommune suspenderer direktør

Frederiksberg kommune har suspenderet børne- og ungedirektøren med øjeblikkelig virkning, efter det er kommet frem at afdelingens håndtering af familiesager, er ramt af alvorlige fejl og mangler

Følg Samfund

En større skandale har ramt Frederiksberg Kommune, efter det er kommet frem at familieafdelingen i kommunen, er ramt af 'alvorlige fejl og mangler i sagsbehandlingen og dokumentationen', oplyser Frederiksberg Kommune i en pressemeddelelse.

De alvorlige fejl kan have medført at børn og familier, enten har fået mere eller mindre hjælp, end de har været berettiget til. Børne- og ungedirektøren Inger Andersen, er nu blevet afskediget med øjeblikkelig virkning.

-Jeg er meget utilfreds og ked af det dokumentationsvigt i familieafdelingen, som vi netop politisk er blevet orienteret om. Først og fremmest fordi det skaber usikkerhed hos nogle af vores allermest udsatte medborgere, siger Simon Aggesen, borgmester i Frederiksberg Kommune, fra de Konservative.

Alle sagerne ses efter i sømmene
Familieafdelingens sager vil nu blive gennemgået, og involverede borgere bliver kontaktet direkte af Frederiksberg Kommune. Genopretningen forventes at strække sig over de kommende år.

- Det er helt uacceptabelt, det der er sket. Nu skal sagerne gemmensgås én for én, så den fornødne dokumentation er i orden i alle sager. Og så skal vi se på kulturen i afdelingen, for hvordan kan det for eksempel have stået på så længe? Det arbejde kommer vi til at følge meget tæt i børneudvalget, oplyser formand for udvalget Laura Lindahl fra Liberal Alliance.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+