Kongehuset om plakat-nedrivning: Vi har intet med sagen at gøre

Kongehuset har ikke være involveret i Varde Kommunes beslutning om at fjerne Cirkus Arenas plakater

De snart berømte Cirkus Arena-plakater er netop blevet pillet ned af Varde Kommune forud for fredagens royale besøg.

Plakaterne er blevet taget ned af sikkerhedsmæssige hensyn, fordi dronningen i morgen skal køre i karet gennem Vardes bymidte. Men Kongehuset har intet med beslutningen at gøre.

- Kongehuset har ikke været involveret i sagen, hvorfor vi henviser til Varde Kommune, lyder det i en mail til Ekstra Bladet.

En mand fra Varde Kommune kom pludseligt forbi og tog plakaterne ned. (Foto: Anita Graversen) Samfund Nu er cirkus-plakaterne røget ned


Cirkus Arena har hængt 300 plakater op i Varde inden weekendens forestillinger. 60 af dem hænger på den rute, hvor Dronning Margrethe skal køre i Karét sammen med 48 gardehusarer på heste.

Cirkus Arena har selv nægtet at fjerne plakaterne, og derfor har Varde Kommune selv gjort det.

- Vi piller dem ikke ned. Og hvis Varde Kommune piller plakaterne ned, sender vi en dem en regning. Folk tror jo ikke, at vi kommer, hvis plakaterne ikke er der, sagde turnedirektør i Cirkus Arena, Klaus Jochumsen, tidligere i dag til Ekstra Bladet.

Ifølge Varde Kommune skal Cirkus Arena nu kun pille 60 af 300 plakater ned. Men det kommer ikke til at ske. (Foto: Anita Gravesen) Samfund Cirkus Arena: Vi sender kommunen en regning

 

54 kommentarer
Vis kommentarer