Annonce:
Annonce:

Kontroversiel 'scorekonge' angrebet af Anonymous

Den kontroversielle Daryush 'Roosh' Valizadeh har tidligere skrevet, at han mener, det skal være lovligt at voldtage kvinder. Nu er hans adresse blevet offentliggjort af Anonymous

Daryush Valizadeh kæmper  manderettigheder og hader bløde værdier og feminister.
Daryush Valizadeh kæmper manderettigheder og hader bløde værdier og feminister.
Annonce:
Følg Samfund

Det er de færreste organisationer og mennesker, der ønsker at være på Anonymous hitliste.

Men den tvivlsomme ære er nu tilfaldet den kontroversielle Daryush 'Roosh' Valizadeh, der mest af alt er kendt for at gå ind for at legalisere voldtægt af kvinder.

Scorekongen har ifølge flere politiet meldt til poltiet, hvordan Anonymous har lækket en række hjemmeadresse på Roosh og hans familiemedlemmer.

'Det er de grimme danske piger, der er sure'

Den engelske avis Daily Mail har fanget en række billeder af Daryush 'Roosh' Valizadeh, hvor han taler med politiet foran sin mors hjem i Maryland, og hovedpersonen selv skriver på Twitter, at han er blevet opfordret til at forlade sin bopæl i Washington.

Efter sigende er det væltet ind med dødstrusler siden offentliggørelsen.

Annonce:

Aflyser alt
Anonymous har ikke direkte bekræftet, at de har sendt Daryush 'Roosh' Valizadehs oplysninger ud på internettet. Men på Facebook hinter de kraftigt til, at de har 'rodet' med hans privatliv.

Scorekonger: Lykken er IKKE at knalde mange kvinder

Men 'Roosh' selv er ikke i tvivl, og har derfor fortalte han fredag sine Twitter-følgere om angrebet. Et tweet, der senere er blevet slettet fra hans Twitter-profil igen.

Al virakken har også fået 'Roosh' til at indkalde til et pressemøde fredag aften amerikansk tid.

Hadet af feminister
'Roosh' har i årevis rejst kloden rundt og scoret kvinder og derpå lært andre sine tricks i bøger, på blogs og på twitter, er kommet ud i et voldsomt medieuvejr.

6. februar skulle hans følgere have mødt hinanden på mere end 150 steder i mere end 40 lande. Men de meet ups, hvis specifikke indhold forbliver ukendt, er nu aflyst, idet Valizadeh ikke mener, det er forsvarligt af sikkerhedsmæssige årsager.

Annonce:

Baggrunden for den seneste tids ballade er et indlæg How to stop rape, hvor han blandt andet advokerer for at gøre voldtægt lovligt på privat grund. En tekst han senere igen og igen forklaret var satirisk ment.

Denne mand er hadet af feminister i hele verden

Indlægget er år gammelt, mens det fik nyt viralt liv op til de planlagte møder. Og så mødte Roosh V. og hans fans en sand shit storm, hvor vrede mænd og kvinder har truet ham med kastration og det, der er værre.

Herhjemme kom Valizadeh også ud i mindre omgang ballade, da vi her på siden i 2012 kunne fortælle, at han havde skrevet bog 'Don't Bang Denmark,' hvor han kritiserede danske kvinder for at være maskuline og ikke knaldeværdige. Det resulterede i, at han lavede en video-opdatering, hvor han svarede igen med et Fuck jer, danskere!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: