Kræftramt kvinde fik stor drøm opfyldt: Få timer senere døde hun

- Jeg havde mere end nogensinde brug for, at hun vidste, at hun ikke skulle gå gennem det her alene, fortæller hendes mand

Foto: Christina Lee Photography.
Foto: Christina Lee Photography.

Heather Mosher blev i december 2016 diagnosticeret med brystkræft. Samme dag valgte hendes kæreste Dave Mosher at fri til hende.

- Jeg havde planlagt at spørge hende 23. december 2016. Den morgen tog vi til lægen, efter hun havde fundet en knude i sit bryst. Jeg havde mere end nogensinde brug for, at hun vidste, at hun ikke skulle gå gennem det her alene, fortæller 35-årige Dave Mosher til den amerikanske tv-station ABC News.

Heather Moshner fik kemoterapi ad to omgange samt fik foretaget to operationer. Parret havde planlagt at blive gift 30. december 2017, men behandlingen virkede ikke, som den skulle. Lægens råd var derfor, at de blev gift så hurtigt som muligt.

De blev derfor gift 22. december på det hospital, hvor Heather Moshner var indlagt.

- Hun var døende, og mens vi var der, var det tydeligt, at det var det sidste øjeblik i hendes liv. Hun kæmpede for at holde sig i live til brylluppet - et bryllup med hendes drømmemand, fortæller veninden Christina Karas til ABC News.

18 timer senere sov Heather Mosher stille ind.

30. december, hvor parret oprindeligt skulle giftes, blev i stedet dagen, hvor Heather Mosher blev begravet.

- Det var surrealistisk, for det var meningen, at jeg skulle giftes med hende, og her stod jeg og sagde farvel, siger Dave Mosher til den amerikanske tv-station.