Kristen tv-stjerne havde profil hos hacket utroskabssite

Fremtrædende medlem af amerikansk reality-familie: - Jeg er den største hykler nogensinde

Den konservative reality-kendis  Josh Duggar erkender, at han har været sin kone utro. (Foto: AP)
Den konservative reality-kendis Josh Duggar erkender, at han har været sin kone utro. (Foto: AP)

Skandalerne vælter ned over Josh Duggar, der er ældste søn i den kristne storfamilie, der er blevet portrætteret i det amerikanske reality-show '19 Kids and Counting'.

I juli blev tv-showet aflyst og Josh Duggar fyret som talsmand for en magtfuld, konservativ lobby-organisation, da det kom frem, at han havde misbrugt sine søstre seksuelt.

Og nedturen fortsætter med fuld kraft. Et døgn efter, at Gawker rapporterede, at den 27-årige familiefar havde en profil hos det hackede utroskabssite AshleyMadison.com, er han krøbet til korset.

'Jeg har været den største hykler nogensinde. Mens jeg har arbejdet for tro og familieværdier, har jeg været min kone utro', skriver han i erklæringen på Duggar-familiens hjemmeside og fortsætter.

'Jeg skammer mig over mit dobbeltliv, og jeg fortryder den smerte og ydmygelse, som mine synder har påført min hustru og familie, og mest af alt Jesus og alle de, der tror på ham'.

AshleyMadison.com kalder sig for 'det mest kendte navn inden for utroskab og dating for gifte'. I Danmark er deres største konkurrent Victoriamilan.com. (Foto: AP)
AshleyMadison.com kalder sig for 'det mest kendte navn inden for utroskab og dating for gifte'. I Danmark er deres største konkurrent Victoriamilan.com. (Foto: AP)

Josh Duggar nævner ikke AshleyMadison.com, men utroskabssitet blev for nylig hacket og millioner af kunders navne, e-mailadresse og kreditkort-oplysninger lækket.

Ifølge Gawker havde Josh Duggar under brugernavnet 'Josh_the_man' betalt AshleyMadison.com for at finde en partner, der blandt andet var åben over for kys, kram, gensidig oralsex og eksperimenter med sexlegetøj.

Afsløringen er en ny dukkert for Jim Bob, Michelle og deres 19 børn, der blev kendt i USA som en familie med kernesunde værdier, og hvor sex var noget, der kun foregik inden for ægteskabets rammer.

Familien var på et tidspunkt så populær, at Jim Bob fik lov til at styre kampagne-bussen, når republikanske politikere som Rick Santorum og Mike Huckabee førte valgkamp.

Josh Duggar begyndte også at gøre sig i politik som talsmand for den konservative organisation Family Research Council, hvor han prædikede mod abort og homoseksualitet.

Se også: Jim Duggar (og hans 19 børn) støtter Santorum

Familien Duggar med Jim Bob og Michelle i spidsen. Her er familien fotograferet i 2007 i forbindelse med deres 17. barn. Nu har de 19 børn og et utal børnebørn. (Foto: AP)
Familien Duggar med Jim Bob og Michelle i spidsen. Her er familien fotograferet i 2007 i forbindelse med deres 17. barn. Nu har de 19 børn og et utal børnebørn. (Foto: AP)

Men i år fik det hele en brat ende. TLC trak stikket til '19 Kids and Counting', da det stod klart, at Josh Duggar som teenager havde forgrebet sig seksuelt på fire yngre søstre og en babysitter.

Duggar-familien bekræftede det seksuelle misbrug i et interview med Fox News.

Jill Dillard og Jessa Seewald - to af Josh Duggars søstre, der har identificeret sig selv som brorens ofre - skal deltage i en dokumentar-udsendelse om seksuelt misbrug af børn, der bliver sendt på TLC 30. august.

Josh Duggars udtalelse:

Statement from Josh Duggar:

I have been the biggest hypocrite ever. While espousing faith and family values, I have been unfaithful to my wife.

I am so ashamed of the double life that I have been living and am grieved for the hurt, pain and disgrace my sin has caused my wife and family, and most of all Jesus and all those who profess faith in Him.

I have brought hurt and a reproach to my family, close friends and the fans of our show with my actions.

The last few years, while publicly stating I was fighting against immorality in our country I was hiding my own personal failures.

As I am learning the hard way, we have the freedom to choose our actions, but we do not get to choose our consequences. I deeply regret all the hurt I have caused so many by being such a bad example.

I humbly ask for your forgiveness. Please pray for my precious wife Anna and our family during this time.

Josh Duggar

18 kommentarer
Vis kommentarer