Annonce:
Annonce:

Kristoffers kræftsyge søn havde et stort ønske: DSB fik det til at gå i opfyldelse

Kristoffer Jørgensen fra Aarhus takker DSB, efter at hans to-årige søn, Frederik, fik en kæmpe oplevelse

Lille Frederik fik en oplevelse for livet. Foto: Privat
Lille Frederik fik en oplevelse for livet. Foto: Privat
Annonce:
Følg Samfund

DSB har måtte lægge ryg til megen kritik de senere år, men nu har transport-giganten medvind på sociale medier.

Det sker, efter at Kristoffer Jørgensen fra Aarhus har lagt et opslag DSBs Facebook-side, hvor han takker for at have givet hans kræftsyge to-årige Frederik en kæmpe oplevelse:

Kristoffers søn, Frederik, fik som et-årig konstateret kræft og har siden været igennem et langt og slidsomt behandlingsforløb med både kemoterapi, operationer og strålebehandling - både i Danmark og hos specialister i Paris.

Frederik er vild med tog, men har været meget isoleret det seneste år på grund af kræftbehandlingerne.

Nu har han det bedre, og derfor tog Kristoffer sin søn med til Langenæs i onsdags. Destinationen var DSBs værksted, der ligger på en grund, hvor der egentlig ikke er offentlig adgang:

Annonce:

- Normalt er jeg ret autoritetstro, men jeg tænkte, at det gik, hvis vi var lidt forsigtige. Det værste, der kunne ske, var, at de ville bede os om at forlade området, forklarer Kristoffer Jørgensen til Ekstra Bladet.

Overvældet
Far og søn gik ind på området, og her faldt de i snak med en DSB-ansat Anne Lise Bødker, der forklarede, at de var nødt til at vende om igen, fordi de ikke var iført sikkerhedsudstyr, og det derfor kunne være farligt at opholde sig der:

- Så sagde hun, at hun ville snakke med sin chef og høre, om vi ikke kunne komme igen dagen efter, og så fik jeg hendes telefonnummer. Dagen efter ringede vi og fik lov til at komme tilbage, fortæller Kristoffer Jørgensen.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Som sagt så gjort. Dagen efter fik far og søn den helt store fremvisning på DSB-værkstedet, hvor de så på de tog, der var til reparation og sågar fik lov til at komme ind i et tog, hvor lille Frederik fik lov til at sidde på lokomotivførerens stol:

Annonce:

- Anne Lise var god til at forklare og fortælle, og det var en kæmpe stor oplevelse for Frederik. Normalt er han en ret snakkesagelig og udadvendt dreng, men han var faktisk ret stille. Det var helt tydeligt, at det var, fordi han var enormt overvældet. Han fik sig en oplevelse for livet. Det var meget, meget stort for ham, og han snakker stadig om det hele tiden. Det fylder meget på en positiv og sund måde, og det er enormt dejligt.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

- Det eneste problem er, at nu vil han gerne derned hver dag, men de har selvfølgelig også en arbejdsdag, der skal hænge sammen og fuld forståelse for det.

Afventer svar på undersøgelser
I dag er Frederik to år gammel og blev egentlig erklæret rask 8. marts. Han har dog været igennem en undersøgelse siden, hvor der er nogle ting omkring tumoren, der skal afklares:

- Fordi han har fået strålebehandling i Paris, skal man have afklaret nogle ting med det franske hospital. Vi venter et svar på undersøgelserne i næste uge. Men jeg tror, at han lander på en raskmelding. Han har det markant bedre end tidligere, fortæller Kristoffer Jørgensen, der arbejdede som kok, men har sagt sit job op for at hellige sig behandlingen af sin søn.

Læs here Kristoffers opslag her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: