Kunder raser over Føtex-reklame: Den VÆRSTE og MEST BELASTENDE nogensinde

’Jeg får simpelthen tæsk indvendigt, når jeg hører/ser den’, lyder kritikken af ny reklame for Føtex

Føtex får (Fø)tæsk på de sociale medier for deres nyeste reklame. Foto: Jan Sommer
Føtex får (Fø)tæsk på de sociale medier for deres nyeste reklame. Foto: Jan Sommer
Følg Samfund

Siger udbruddet ’Hannooo’ dig et eller andet?

Så er det formentlig fordi du, som de fleste andre danskere med et fungerende tv, er blevet udsat for Føtex’ seneste prisbasker-reklamefremstød med den gule boksehandske i ’hovedrollen’.

På Føtex’ Facebook-side har Facebook-brugeren Anitta Munch Schønwaldt uploadet et screenshot fra den ifølge hende værste og mest belastende reklame, Føtex nogensinde har lavet, og det har indtil videre kastet over 2100 ’synes godt om’-tilkendegivelser og mere end 1100 kommentarer af sig.

’Og diskriminerende over for personer med udtalevanskeligheder er den også!!!! Påpeger Lisbeth Slumstrup, som mener, at det er en ommer for fødevarekæden.

 

Men trods kritikken kan irriterede tv-seere lige så godt vænne sig til den. Føtex har ingen intentioner om at fjerne den ’føtæsk’-uddelende prisbasker-handske fra skærmen lige foreløbig.

- Nej, det har vi ikke. Humor er en meget individuel ting, og selvom det selvfølgelig gør indtryk, når nogen fortæller, at de ikke bryder sig om reklamen, hører vi også fra mange, der kan lide reklamerne og vores boksehandske, skriver Karin Helene Sommer Marketingsdirektør i Føtex, i et mailsvar til Ekstra Bladet.

Positive meldinger fra boksere
Hun fortæller desuden, at Føtex ikke ligefrem har mistet kunder, efter de lancerede den nye reklame.

- Tværtimod har vi oplevet en støt stigende tilgang af kunder, der har set, hvordan vi har banket priserne ned på de allermest populære varer. Det er vi rigtig tilfredse med, skriver Karin Helene Sommer.

Til kritikken om den gule boksehandskes taleproblemer fortæller marketingsdirektøren, at ’hans’ problemer med at udtale bogstavet L skyldes, at han har fået ’et par slag over næsen i kampen om at føtæske vores priser – og derfor er der ikke luft igennem'.

- En skade som dem, der har bokset, måske kender. Netop fra flere, som rent faktisk bokser, har vi fået rigtig positiv respons, fordi de kan genkende det. Intentionen har på ingen måde været at støde nogen, og vi er selvfølgelig ærgerlige, hvis nogen har fået den opfattelse. For det er absolut og bestemt ikke hensigten.

Se et udpluk af de forskellige – enige og uenige – kommentarer, det Føtex-kritiske opslag har fået, herunder.

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind