Kunne ligge i sin mors håndflade: Mirakel-baby født efter kun 22 uger

Lille Douglas vejede ikke meget mere end en halv liter mælk, da han kom til verden

Foto: SWNS
Foto: SWNS

I England har den lille bitte baby Austin Douglas trodset alle odds.

Den lille dreng blev født efter blot 22 uger i sin mors mave, og han vejede ikke meget mere end 500 gram, da han kom til verden. Faktisk var han så lille, at han kunne ligge i sin mors håndflade.

Det skriver The Telegraph.

Da han blev født den 31. marts, var han så lille og hans hud så tynd, at alle hans organer kunne ses. Ikke engang hullerne i hans ører var udviklet endnu.

- Jeg sagde til lægerne, at hvis han kom ud og trak vejret, skulle de gøre alt, hvad de kunne, og det gjorde de, fortæller moren, Helen Douglas om sin lille søns fødsel.

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Efter fødslen har Austin været i hænderne på specialister fra et børnehospital i Birmingham. Nu ligger han på et hospital i Leicester, og han kan forvente at komme hjem om en måneds tid.

Douglas er allerede nu vokset til dobbelt størrelse. Hans mor, Helen Douglas, kalder ham for et 'dobbelt mirakel', fordi de tidligere er blevet fortalt, at de aldrig ville kunne få børn.

- Han har kæmpet siden dag et, fortæller hun om sit mirakel.

Læs også om Monica, der modsat lille Douglas er kæmpe-stor. Indtil for nylig var hendes mål at blive verdens fedeste kvinde, men det har ændret sig nu.

30 kommentarer
Vis kommentarer