Kunstner giver gratis tatoveringer til voldsramte kvinder

Tatovør og kunstner Flavia Carvalho hjælper voldsramte og kræftramte kvinder med at få deres ar forvandlet til smukke tatoveringer - ganske gratis

Tatovøren Flavia Carvalho forvandler ar til smukke tatoveringer. (Foto: Facebook)
Tatovøren Flavia Carvalho forvandler ar til smukke tatoveringer. (Foto: Facebook)

Ikke nok med at det giver ar på sjælen, så giver det også meget konkrete fysiske ar for de kvinder, der har været ofre for vold i hjemmet eller kvinder, der har været igennem et brystkræftforløb.

De ar har den brasilianske tatovør og kunstner, Flavia Carvalho, haft fokus på. Hun tilbyder at tatovere kvinder med ar ganske gratis i et projekt, hun kalder 'A Pele da Flor'. Et portugisisk udtryk, der betyder 'dybere end hud' og ligeledes kan fortolkes som 'blomstens hud'.

- Det startede alt sammen for cirka to år siden, da jeg arbejde med en kunde, som ville dække et stort ar på sin mave. Hun fortalte mig, at hun var på en natklub, og da hun afslog en mand, som lagde an på hende, stak han hende med en kniv, siger hun ifølge Metro til Huffington Post.

Kvinden blev så rørt over resultatet af tatoveringen, som Flavia Carvalho udførte for at dække arret, at tatovøren også selv blev rørt.

- Pludselig fik jeg ideen til at give gratis tatoveringer til kvinder, som har fået ar efter vold i hjemmet eller har fået fjernet et bryst som følge af kræft, siger hun.

Flavia Carvalho tatoverer bl.a. kirsebærblomster til at dække arrene, fordi de symboliserer feminitet og skønhed, men også viser, hvor kort livet er. Kirsebærblomsterne blomstrer nemlig kun kortvarigt tidligt på foråret.

Se flere af Flavia Carvalhos flotte tatoveringer på hendes Facebook-side her.

Samfund - 29. aug. 2015 - kl. 19:16 Anonyme helte redder kvinde fra voldelig ægtemand

5 kommentarer
Vis kommentarer