Kvinde blev sexchikaneret på Snapchat - se hendes geniale hævn

En kvindelig blogger lærte en fremmed mand en vigtig lektie på den hårde måde, da han sendte hende nøgenbilleder på Snapchat

Kitty Pryde fik hævn over Geoffrey, der måtte smage sin egen krænkende medicin. (Foto: @kittaveil/Twitter)
Kitty Pryde fik hævn over Geoffrey, der måtte smage sin egen krænkende medicin. (Foto: @kittaveil/Twitter)

En blogger fra Florida, som går under navnet Kitty Pryde, fik hævn over en fremmed mand, der begyndte at sende hendes egen nøgenbilleder til hendes Snapchat-profil.

Kvinden har nemlig tidligere været offer for et hackerangreb på iCloud, hvor hende nøgenbilleder blev lagt ud på nettet uden hendes tilladelse.

Det havde en fremmed mand ved navn Geoffrey opdaget, og valgte derfor at indlede en ’samtale’ med hende på Snapchat. Her sendte han hende slet og ret nøgenbillederne, som han havde fundet af hende.

Men det skulle han aldrig have gjort. For da det gik op for Kitty Pryde, at Geoffrey udmærket var klar over, at billederne var tilgængelige på internettet på ulovlig vis, besluttede hun sig for at tage en snedig hævn.

’Nå, du mener dem, der blev stjålet fra min iCloud og postet uden min tilladelse’, skriver Kitty Pryde til manden i en Snapchat-samtale, som hun har lagt billeder af på sin Twitter-profil.

(Foto: @kittaveil/Twitter)
(Foto: @kittaveil/Twitter)
 

Det bekræfter Geoffrey, og spørger som det næste efter hendes BH-størrelse. Som svar på tiltale beder Kitty Pryde om mandens efternavn, men det vil han ikke oplyse af frygt for, at hun så vil lægge et billede og hans fulde navn ud på nettet.

’Nå, du mener ligesom de billeder med mit fulde navn, som blev stjålet fra mig, som du kigger på?’ svarer Kitty Pryde.

(Foto: @kittaveil/Twitter)
(Foto: @kittaveil/Twitter)
 

Kort efter viste det sig, at Geoffrey til sit store uheld ikke havde sat sine Snapchat-indstillinger til ’privat’, så det krævede ikke meget energi for den amerikanske blogger at finde frem til hans fulde navn på Facebook. Hun skrev straks en besked til ham, for at vise, at hun havde fundet ham.

’Alt i orden. Jeg forbereder mig bare på at sende det billede af din *** til alle dine venner og tagge dig i det på Twitter. Okay?’ skriver Kitty, som har over 32.000 følgere på sin Twitter-profil, til den efterhånden temmelig angrende Geoffrey.

(Foto: @kittaveil/Twitter)
(Foto: @kittaveil/Twitter)

(Foto: @kittaveil/Twitter)
(Foto: @kittaveil/Twitter)
 

Kitty Pryde ville ikke synke til sin Snapchat-sexkrænkers niveau, og har naturligvis ikke lagt hans intime billede på Twitter. I stedet håber hun bare, at han har lært den vigtige lektie, som hun til gengæld har lagt ud:

Da Arielle afviste sex efter en Tinder-date, havde han tydeligvis svært ved at acceptere afvisningen. Det resulterede i en lang række meget tåkrummende sms'er.

1 af 5 (Foto: @kittaveil/Twitter)
2 af 5 (Foto: @kittaveil/Twitter)
3 af 5 (Foto: @kittaveil/Twitter)
4 af 5 (Foto: @kittaveil/Twitter)
5 af 5 Kitty Pryde fik hævn over Geoffrey, der måtte smage sin egen krænkende medicin. (Foto: @kittaveil/Twitter)
6 kommentarer
Vis kommentarer