Kvinde blev svinet til for billede af behåret mave - se hendes geniale svar

Suraiya havde ikke forventet den storm, der fulgte med et billede af sin mave. Men da den kom, stod hun fast

Suraiya lod sig ikke kue, da Twitter-brugere svinede hende for to billeder, hun lagde på Instagram. Se billederne herunder. (Foto: Colourbox)
Suraiya lod sig ikke kue, da Twitter-brugere svinede hende for to billeder, hun lagde på Instagram. Se billederne herunder. (Foto: Colourbox)

Da Twitter-brugeren Pakola Papi juleaftensdag lagde et billede på det sociale medie Twitter af sig selv iført et par trusser fra supermarkedet Walmart, havde hun formentlig ikke forudset den storm af hadefulde kommentarer, som fulgte.

Reaktionerne handlede nemlig langt fra om det faktum, at trusserne var købt i et supermarked. I stedet begyndte et hav af andre Twitter-brugere at kritisere kvinden, som det britiske medie i100 har talt med og omtaler som Suraiya, for ikke at barbere sin mave.

- Det er okay at være behåret, men du behøver ikke at poste det der, skriver en, mens andre kalder behåringen under Suraiyas navle for ’skæg’. Én skriver slet og ret ’vær venlig at barbere dig’.

Men i stedet for at lade sig gå på af de negative kommentarer, valgte Suraiya at gribe muligheden for at starte en debat om kropslig selvsikkerhed.

’Lad mig være behåret og lodden og selvsikker i fred. Jeg ved mere om vores kultur og vores tro, end I nogensinde vil kunne forstå. I kan lige vove’, skriver hun blandt andet på sin Twitter-profil.

Flere begyndte at bakke den unge kvinde op, og delte hendes behårede trusse-billede med takkende og rosende ord.

’Jeg er så vred over, at jeg skammede mig over min kropsbehåring, da jeg voksede op. Vi har brug for flere kvinder som denne, som elsker sig selv, som unge kvinder kan se op til, skriver én.

- For hver hadefuld kommentar, har jeg fået den samme mængde kærlighed tilbage. Det er det, der har gjort det hele værd, siger Suraiya til i100.

66 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere