Annonce:
Annonce:

Kvinde bruger sin hund til at sige noget vigtigt om voldtægt

22-årig kvinde ville understrege en vigtig pointe om voldtægtsmænd. Det gjorde hun ved at vise et billede af sin hund

22-årige Bree Wiseman har delt et billede af sin fire-årige pitbull, fordi hun har et vigtigt budskab om voldtægtsofre og gerningsmænd. Foto: Colourbox
22-årige Bree Wiseman har delt et billede af sin fire-årige pitbull, fordi hun har et vigtigt budskab om voldtægtsofre og gerningsmænd. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Samfund

Hvad har en hund at gøre i en debat om voldtægtsofre og voldtægtsmænd?

Ikke noget, skulle man umiddelbart tro, men 22-årige Bree Wiseman har fundet en kobling mellem netop de ting, som nu har fået et billede af hendes lydige hund til at gå viralt. Det skriver Huffington Post.

'Til de mennesker, som siger, at kvinder bliver voldtaget på grund af deres påklædning', indleder Bree Wiseman teksten til billedet, hvor hendes hund sidder og fokuserer bemærkelsesværdigt lidt på tallerkenen med aftensmad på sofabordet.

Annonce:

'Dette er min hund. Hans livret er steak. Han er i øjenhøjde med min tallerken. Han vil ikke komme tættere på, fordi jeg har sagt nej. Hvis en hund er bedre opdraget end dig, så skal du nok revurdere dit liv. Del gerne, min hund er nuttet', skriver Bree Wiseman til opslaget, der siden er blevet delt over 290.000 gange og 'liket' næsten 150.000 gange.

Den unge kvinde fortæller til Huffington Post, at det er hendes egen erfaring med seksuelle overgreb, der fik hende til at dele budskabet på det sociale medie. Hun mener, at det alt for ofte sker, at gerningsmænd går fri, fordi folk giver voldtægtsofret skylden.

- Hvis en 4 år gammel pitbull forstår ordet 'nej', selvom han kigger på noget, han vil have så meget, at han bogstaveligt talt savler, så burde voksne mennesker også forstå 'nej', uanset hvordan den anden voksne er klædt, uddyber den 22-årige kvinde sit opslag til det amerikanske medie.

- Hvordan kan det være, at et simpelt dyr har evnen til at forstå bedre end en stor del af den voksne befolkning? spørger hun, og understreger, ingen burde være nødt til at tænke over, hvilket tøj de tager på, fordi de er bange for at blive voldtaget.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: