Kvinde deler hjerteskærende øjeblik af dødssyg far og døende datter

- Om nogle dage vil jeg være nødt til at begrave min smukke lille datter. Måneder, måske endda uger senere, vil jeg være nødt til at begrave min far.

Foto: Ally Parker.
Foto: Ally Parker.

For et par måneder siden blev femårige Braylynn Lawhon fra USA diagnosticeret med en meget aggressiv form for kræft i hjernen. Så voldsom, at der endnu ikke findes nogen form for behandling.

I sidste uge kunne familien glædeligt fortælle, at de endelig havde samlet nok penge ind til, at Braylynn Lawhon kunne få en behandling, som endnu kun er på forsøgsniveau, i Mexico.

Men så kom lægerne med en forfærdelig besked.

Braylynn Lawhons helbred var blevet voldsomt forværret, og lægerne opdagede derefter en blødning fra hendes tumor i hjernen.

Det var nu et spørgsmål om tid, før hun døde.

Det skriver USA Today.

Braylynn Lawhons mor Ally Parker har gennem forløbet delt hjerteskærende opdateringer på Facebook. Her fortæller hun blandt andet, at familiemedlemmer en efter en kommer for at sige farvel.

En af dem er hendes far og Braylynn Lawhons morfar Sean Peterson. Han er selv terminal patient med ALS, hvilket har medført, at han ikke længere kan tale. Mens tid er nåede Ally Parker at få et hjerteskærende billede af de to sammen - måske det sidste nogensinde.

- De to er de stærkeste personer, jeg nogensinde har kendt. Vi troede, at de skulle overleve os alle, og vi havde aldrig troet, at min dyrebare Braylynn skulle være den første til at forlade os, skriver hun på Facebook.

- Sidste år var hårdt for os, men jeg kan slet ikke forklare, hvor hårdt det her år vil blive og allerede har været. Om nogle dage vil jeg være nødt til at begrave min smukke lille datter. Måneder, måske endda uger senere, vil jeg være nødt til at begrave min far. Begge mine helte forsvundet samme år, skriver hun og fortsætter:

- Hvordan kunne det ske for os? Hvad gjorde nogen af os for at fortjene dette? Hvorfor er de nødt til at efterlade os? Hvad skal vi gøre? Jeg nægter at tro på, at der er en mening med det. Verden er et forfærdeligt sted.