Kvinde dræbte voldtægtsmand og slæbte ham efter bil

En kvinde tog hævn over sin voldtægtsmand, da hun dræbte ham og slæbte ham efter sin bil. Nu er dommen faldet

Roxanne Peters stak sin voldtægtsmand flere gange med en kniv, da han kom tilbage efter mere. Privatfoto
Roxanne Peters stak sin voldtægtsmand flere gange med en kniv, da han kom tilbage efter mere. Privatfoto

I december 2015 brød den 51-årige Grant Cassar ind i Roxanne Peters' hus syd for den australske millionby Brisbane og truede hendes datter, hvis ikke Roxanne havde sex med ham.

Det var den samme mand, der blot få dage forinden skulle have voldtaget hende, og nu var han kommet tilbage efter mere.

Dræbt af knivstik
Ifølge flere australske medier som News.com og 9news løb den nu 35-årige kvinde ud i køkkenet, tog en kniv og stak Cassar adskillige gange, mens hun råbte: 'Du skal ikke voldtage mig'.

Med en død mand i huset forsøgte hun at få fat i nogle venner, der kunne hjælpe hende med at skaffe sig af med liget. Det var de ikke særlig interesserede i, og så fandt hun en anden løsning.

Hun bandt ham fast til sin bil med et reb og slæbte ham omkring en kilometer - blandt andet forbi en politistation - inden hun efterlod liget i en grøft på en landevej.

Liget blev først fundet dagen efter, og en senere obduktion viste, at Grant havde pådraget sig 61 forskellige læsioner inklusive et ti centimeter dybt knivstik i brystkassen. Derudover var der også knivstik i hans penis.

Erkendte drabet
Roxanne var ligesom Grant Cassar kendt i narkomiljøet i den australske by Capalaba, og til dagligt arbejdede hun på et apotek. Hun erkendte sig skyldig i uagtsomt manddrab og usømmelig omgang med lig.

Offerets mor, Janice Cassar, fortalte ifølge 9news til retten:

- Aldrig nogensinde havde jeg forestillet mig, at en kvinde kunne gøre noget så forfærdeligt. Hvem der end skrev ordene 'tiden læger alle sår', har åbenlyst aldrig mistet et barn.

Dommeren, David Boddice, noterede sig, at Cassars voldtægt og ydmygelse af Roxanne efterfulgt af truslerne om at skade hendes datter var en betydelig provokation.

Det talte dog ikke til hendes forsvar, at hun ikke søgte hjælp umiddelbart efter knivstikkeriet.

Roxanne Peters blev idømt ni års fængsel for uagtsomt manddrab og yderligere 18 måneders fængsel for usømmelig omgang med lig. Men med den tid, hun allerede har siddet i fængsel, er hun kvalificeret til at søge om prøveløsladelse i 2020.

Efter voldtægt i Sverige frigiver politiet signalement - på kvinden

35-årig tiltalt græd i retten: Sexoffer hængt ud ad højhus-vindue

Grov sag ryster Tyskland: Otte anholdt for timelang voldtægt til technofest