Kvinde efterlyst: Danser foran løve i Zoo

Kvinden blev smidt ud af parken, men nu vil politiet også gerne have fat i hende

En anden gæst i Bronx Zoo filmede kvindens møde med løven. Privatoptagelser.

En uidentificeret kvinde er nu kommet i politiets søgelys, efter hun i weekenden forcerede et hegn og kravlede ind til løverne i Bronx Zoo. Det skriver flere udenlandske medier, heriblandt CBS New York og CNN.

I optagelser delt på sociale medier ses det, hvordan hun på få meters afstand står ansigt til ansigt med en hanløve. Der lader til kun at være en lille voldgrav mellem rovdyret og kvinden, der danser og fægter med armene foran chokerede zoo-gæster.

Bronx Zoo oplyser i en pressemeddelelse, at hændelsen fandt sted hos dem lørdag. Kvinden var heldig at slippe uskadt fra sin handling, og blev efterfølgende smidt ud, oplyses det yderligere.

Nu vil politiet dog gerne have fat i kvinden, som risikerer at blive sigtet for ulovlig indtrængen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Også i Danmark kan det ske, at folk får lyst til nærkontakt med dyrene. Her hopper en mand over hegnet til elefanterne i Zoo København. Video: ViralHog.

Sådan så det ud, da den unge mand var inde hos elefanterne torsdag aften. Foto: Viralhog 112 Hoppede ind til hidsige elefanter i zoo: Sådan var hans vilde vej derind

Selvom man holder sig på dem rigtige side af hegnet, kan man stadig komme galt af sted. Det sander denne lille pige, da en abe kaster lort i hovedet på hende i en amerikansk zoo. Video: ViralHog.

Verden på vrangen Værre bavian: Sender lille pige ubehagelig hilsen

Her bryder e abe ud af sin indhegning og går amok i en kinesisk zoo. Det går blandt andet ud over en en dyrepasser, der får et trykspark i brystkassen. Video: AP/Newsflare

Det er ikke kun farligt for mennesker at bryde ind til dyrene i zoo. Her bliver en ulv ædt af bjørne, efter den forvildede sig ind i deres indhegning. Privatoptagelser

Samfund Foruroligende optagelser: Bjørne angriber og æder ulv i zoo

1 af 2 
2 af 2 
55 kommentarer
Vis kommentarer