Kvinde fandt sin sæddonor: Det skete der

En kvinde fandt sin sæddonor, efter hendes datter var blevet født. I december sidste år blev de gift i smukke omgivelser med datteren som blomsterpige

Aminah har udgivet bogen  'How I met your father', hvor hun fortæller den spetakulære historie.
Aminah har udgivet bogen 'How I met your father', hvor hun fortæller den spetakulære historie.
Følg Samfund

Scott Andersen donerede sæd til Aminah Hart fra Australien uden at vide, at det ville ændre hans liv for altid. Da Aminah havde fået sin datter med den ukendt sæddonor, satte hendes mor jagten ind på at finde ham. Scott Andersen havde tidligere givet udtryk for, at han gerne ville møde sine donorbørn - og det udviklede sig til en romantisk historie om en familie, der fandt sammen på en utraditionel måde. Det skriver Daily Mail.

Forelskede sig med det samme
Parret fandt hinanden gennem deres fælles barn, som var blevet undfanget ved hjælp af donorsæd fra Scott. Det var Aminahs mor, der lavede den research, som førte til parrets møde.

Til at starte med tilbød Scott mere af sin sæd til Aminah, men hurtigt efter blev de forelskede. På et tidspunkt var datteren Leila omkring et år, og siden har Scott fungeret som hendes far. Noget tid efter parrets møde og forelskelse blev de forlovede.

- Han (Scott, red.) gik ud for at hente mælk sammen med Leila, og kom tilbage med en forlovelsesring. Det var overraskende, fordi jeg normalt bruger årsdagen for mine sønners død på at have en stille dag, siger Aminah til Daily Mail Australia.

Aminah havde tidligere mistet sine to små sønner til en genetisk sygdom kaldet X-bunden myotubulaer myopati, hvorefter hun besluttede sig for at benytte sig af en sæddonor og blive en enlig mor.

Bog og bryllup
Aminah og Scott har en noget spektakulær historie at fortælle, og Aminah har da også benyttet sig af mulgiheden. Hun har nemlig udgivet bogen 'How I met your father', der handler om det ubegribelige tab af hendes sønner, hende pige og den uventede kærlighedshistorie.

Lige som kærlighedshistorien var parrets bryllup smukt. De blev gift på en klippe med udsigt over havet med datteren Leila som blomsterpige. I sin tale til bruden takkede Scott blandt andet sin svigermor for at have ført familien sammen.

Aminah fortæller til Daily Mail, at datteren Leila i starten ´var beskyttende over for sin mor, men at hun nu har et tæt bånd til faren Scott.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind