Kvinde fik hadebrev fra venner for babybilleder på Facebook

En australsk kvinde modtog et vredt brev fra sine venner, der var meget trætte af hendes mange babybilleder på Facebook

Jade Ruthven modtog et hadebrev fra sine venner, der var trætte af hendes mange Facebook-billeder af datten Addy. (Foto: Facebook)
Jade Ruthven modtog et hadebrev fra sine venner, der var trætte af hendes mange Facebook-billeder af datten Addy. (Foto: Facebook)

- Eeeej, her har baby fået en fin bluse. Eeeej, her får baby havregrød. Eeeej, her går baby sine første skridt. Eeeej, her leger baby med sit legetøj.

Kender du det med at scrolle ned over opdateringer fra dine Facebook-venner, som poster det ene børnebillede efter det andet? Og tager du nogen gange dig selv i at tænke, at det er en smule irriterende og irrelevant?

Det kender den australske kvinde Jade Ruthvens venner i hvert fald alt til. Faktisk var de så trætte af den 33-årige nybagte mors mange babybilleder, at de rottede sig sammen og skrev et meget vredt brev til hende, hvor de absolut ikke lagde fingre i mellem deres holdning:

- Prøv at hør, vi har alle sammen børn, som vi er betagede af, og ved du hvad - alle forældre synes, at deres barn er det bedste. Men vi stopper det ikke ned i halsen på alle andre. Hun har noget nyt tøj på - så tag et billede og send det privat til den person, der forærede hende det - ikke alle!!! Hun kravler på måtten - vi er LIGEGLADE!!!!! Hun er seks måneder gammel - HVA'  SÅ!!!

Se også: Kvinde med sjælden hudsygdom sætter kritikere på plads

I brevet fortæller 'vennerne', at de glæder sig til, at Jade Ruthven vender tilbage til sit arbejde, så hun ikke har lige så meget tid til at være på Facebook hele tiden. De påpeger dog , at de elsker Jade Ruthvens datter Addy, og at de har skrevet brevet for at få Jade til at forstå, hvad folk egentlig tænker. Det skriver Daily Mail.

Jade Ruthven beskriver vennernes brev som et slag i ansigtet, og endnu mere vred blev hun over, at de sendte brevet anonymt.

- De her mennesker har tydeligvis for meget tid, eftersom de kan sidde og tale om mit Facebook-forbrug. Det er ret sørgerligt. Heldigvis er jeg en stærk, sund person, og jeg har på ingen måder overvejet at ændre min online-aktivitet, siger hun.

Se også: Se restaurantejers rørende brev til skralder

Jade Ruthven var faktisk så sur over brevet, at hun videresendte det til komikeren Em Rusciano på Facebook, som skrev en klumme om emnet til et australsk website. Heri lød det blandt andet:

- Det er ikke fordi, hun har brudt ind i deres huse bevæbnet med life-size portrætter af hendes barn udklædt som en lille, sødt græskar og forlangede, at de skulle hænges op på væggene.

60 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere