Kvinde fik hund efter hun mistede sin mor: Må jeg vælge min hund over min kæreste?

Kvindens kæreste har givet hende ultimatummet: Det er mig eller hunden

Den 24-årige kvinde fra Storbritannien har haft hunden, siden hun var 11 år. Foto: Colourbox.
Den 24-årige kvinde fra Storbritannien har haft hunden, siden hun var 11 år. Foto: Colourbox.

Det siges, at hunden er menneskets bedste ven.

De fleste, der har prøvet at have et kæledyr, ved, hvor stærke følelser man kan få for et dyr. Men hvem skal man vælge, hvis kæresten en dag smider ultimatummet på bordet: Det er mig eller dyret.

Det dilemma er en kvinde fra Storbritannien havnet i, da hun planlægger at flytte sammen med sin allergiske kæreste, der nægter at bo sammen med kvindens hund.

Kvinden, der i dag er 24 år, fik hunden, da hun som 11-årig mistede sin mor. Hunden skulle give hende kærlighed og støtte i den svære tid, men nu vil kæresten sætte en stopper for det gode forhold til hunden.

Den fortvivlede kvinde ved derfor ikke, om hun skal vælge hunden eller kæresten, skriver hun på den britiske hjemmeside Mumsnet.

- Min hund er 11 år og forventes at leve, til hun er 12-15 år. Han siger, at jeg har givet hende et godt liv, men jeg føler, at han prøver at få mig til at skille mig af med hende. Det vil aldrig ske, men det er ærgerligt, at han synes, det er okay. Hun er gammel, og hun har brug for mig, skriver kvinden, der går under brugernavnet Wonagold, på Mumsnet.

Foto: Mumsnet.
Foto: Mumsnet.
 

Er jeg urimelig?
Den 24-årige kvinde vidste, at kæresten havde astma, men han havde ifølge hende selv aldrig nævnt noget om en alvorlig allergi. I indlægget understreger hun, at hun elsker kæresten og ved, at de skal forblive sammen. Hun har derfor foreslået ham, at de kan vente med at flytte sammen, til hunden ikke lever længere.

- Jeg har sagt, at vi ikke behøver at flytte sammen lige nu, men han siger, at vi er på det stadie i vores forhold. Han siger, at den eneste mulighed for ham er, at hunden ikke er her, for den gør ham syg, skriver kvinden og fortsætter:

- Jeg er ikke urimelig, hvis jeg vælger min hund, er jeg?

Opslaget har fået mange reaktioner fra folk, der er forargede over kærestens ultimatum.

- Jeg ville vælge min hund til enhver tid. Har han egentlig sagt, hvorfor forholdet ikke bare kan fortsætte, som det er nu? spørger brugeren Landrygrasshead på Mumsnet.

- Enhver, der foreslår, at du skal skille dig af med en gammel hund, fordi de vil noget andet, er ikke den eneste ene. Det virker, som om han prøver at presse dig til at flytte sammen med ham, selv om du ikke rigtig er klar til det, fastslår brugeren JontyDoggle37 på hjemmesiden.

64 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere