Kvinde gemte ladt pistol i vagina

Politiet i Texas undersøgte en bil for stoffer, og en af passagererne havde gemt sit våben et temmelig alternativt sted

En amerikansk kvinde havde gemt en halvautomatisk Smith og Wesson pistol i underlivet. Det er dog ikke den pistol, som ses på billedet. (Foto: Politifoto)
En amerikansk kvinde havde gemt en halvautomatisk Smith og Wesson pistol i underlivet. Det er dog ikke den pistol, som ses på billedet. (Foto: Politifoto)

Der er tilsyneladende ingen grænser for opfindsomheden, når det gælder om at finde kreative gemmesteder til sine våben.

Således brugte den amerikanske kvinde Ashley Cecilia Castaneda sit eget underliv til at skjule en pistol - som oven i købet var ladt. Det skriver NBCDFW.com.

Politiet kom på sporet af den 33-årige kvinde, da de stoppede en Land Rover nær en skole mandag aften. Under førersædet fandt de crystal methamfetamin (kendt fra bl.a. tv-serien 'Breaking Bad').

Se også: Pensionist idømt betinget fængsel: Sov med ladt revolver

Derefter anholdt de chaufføren, Gabriel Garcia, og sigtede ham for besiddelse af crystal methamfetamin i en stoffri zone, fordi bilen befandt sig nær en skole.

Politiet fortsatte eftersøgningen og fandt også crystal methamfetamin i den kvindelige passager, Ashley Cecilia Castanedas pung. Hun blev derfor også sigtet for besiddelse af stoffer.

Da politiet kørte Ashley Cecilia Castaneda til fængslet, fortalte hun dem, at hun havde en ladt pistol i sin vagina. En kvindelig betjent undersøgte hende og opdagede ganske rigtigt en ladt halvautomatisk Smith og Wesson pistol i Castanedas underliv.

Se også: Mystiske gemmesteder: Ville du gemme en pistol i skeden?

54 kommentarer
Vis kommentarer