Kvinde i chok: Finder del af død kylling i sin McD-nugget

Kvinde raser over fund i sin McD-bestilling. Nu får hun dødstrusler på Facebook

Celeste Sperry sværger aldrig at spise nuggets fra McDonald's igen efter hun fandt en fjer i sit mellemmåltid. Foto: Facebook
Celeste Sperry sværger aldrig at spise nuggets fra McDonald's igen efter hun fandt en fjer i sit mellemmåltid. Foto: Facebook

’JEG SPISER ALDRIG KYLLINGE-NUGGETS IGEN. Wtf McDonald’s’

Sådan raser en yderst utilfreds McDonald’s-kunde, Celeste Sperry fra Cleveland i den amerikanske stat Ohio, til en video og en række billeder, som er gået viralt fra hendes Facebook-side.

Her demonstrerer hun, hvordan hun trækker en fjer ud af en nugget, som hun netop har købt hos McDonalds.

Videoen er, siden celeste Sperry lagde den op, blevet set over 180.000 gange, og til billederne, som også er gået viralt, deler flere kvindens væmmelse over fundet.

’Det er så fucking ulækkert!’ skriver en Facebook-bruger, mens andre konstaterer, at man nu i det mindste kan være sikker på, at McDonald’s kyllinge-nuggets består af ægte kylling.

’Hvad havde du forventet, den kom fra en kylling’, lyder en af de mange kommentarer.

I en opdatering til sit oprindelige opslag tilføjer Celeste Sperry, at en medarbejder fra McDonald’s-koncernen nu har fortalt hende, at den slags sker ind i mellem.

’Jeg venter nu på at høre fra deres forsikringsselskab omkring en tilbagebetaling. OG så er det gået op for mig, at dette opslag er gået viralt, stop venligst med at skrive og bede mig dræbe mig selv, for jeg er ikke vegetar’, skriver hun.

I sidste uge gjorde danske Mettes fire-årige datter et uhyggeligt fund, lige inden, hun skulle til at sætte tænderne i sin risengrød fra Rema 1000.

48 kommentarer
Vis kommentarer