Kvinde i vildt trafikuheld reddet af egne bryster

En kurvet kvinde er stadig i live takket være sin dobbelt J-skål

Bryster er gode til andet end amning og mandlig beundring. De kan også redde liv. I hvert fald, hvis de er så store, at de kan fungere som levende airbags.

Det var tilfældet for 28-årige britiske Sarah Foster, som med stor sandsynlighed kan takke sine to store fordele for, at hun stadig er i live i dag. Det skriver den britiske avis The Sun.

Rose blev fyret af sin agent, da hun kritiserede et krav om, at hun - og andre ansøgere til et skuespiller job - skulle møde op med brysterne i push-up. Foto: Finn Frandsen/Arkiv) nationen Skuespillerinde fyret: Strittende bryster blev for meget

Da den unge britiske mor var ude for at køre en tur med sin kone, Marie, og hendes to børn, holdt hun på et tidspunkt ind til siden for at ryge en cigaret og ringe til sin mor. Da hun stod der, kom en Mini Cooper pludselig kørende for fuld knald og kørte frontalt ind i Sarah Foster.

28-årige Sarah Foster havde egentlig planlagt at få reduceret sine bryster. Men efter de reddede hendes liv, har hun besluttet sig for at beholde dem. (Foto: SWNS)
28-årige Sarah Foster havde egentlig planlagt at få reduceret sine bryster. Men efter de reddede hendes liv, har hun besluttet sig for at beholde dem. (Foto: SWNS)
 

Men da hun blev hastekørt til hospitalet, kunne lægerne forbløffet konstatere, at ikke en eneste knogle i den 28-åriges krop var brækket. Hendes bryster havde ramt forruden, som var smadret, men Sarah Foster selv var helt intakt, fordi brysterne havde fungeret som en slags airbag for resten af hendes krop.

Lady Gaga og Rita Ora viser hud i New York. (Foto: All Over) Intl. kendte De kendte lufter sommerbrysterne i New York

Til The Sun fortæller hun, at hun egentlig havde bestilt en tid til at få sine bryster, som er en imponerende dobbelt-J-skål, reduceret. Men efter, at de har reddet hendes liv, har hun svoret, at hun aldrig nogensinde vil gøre dem mindre.

65 kommentarer
Vis kommentarer