Annonce:
Annonce:

Kvinde med sjælden hudsygdom sætter kritikere på plads

Grimme kommentarer væltede ned over Carly Findlay, som lider af hudsygdommen ichthyosis. Se her, hvordan hun satte dem på plads

Carly Findlay leverede et solidt svar til kritikere på websitet Reddit. (Foto: Facebook)
Carly Findlay leverede et solidt svar til kritikere på websitet Reddit. (Foto: Facebook)
Annonce:
Følg Samfund

Australske Carly Findlay lider af hudsygdommen ichthyosis, der betyder, at hendes hud er rødlig, skællende og smertefuld.

Det fortæller hun blandt andet om på sin blog, hvor hun også deler råd med andre, der har hudsygdommen. Det skriver The Mirror. Men da en bruger delte et billede af hende på websitet Reddit, gik kritiske internetbrugere amok og skrev grimme ting som:

- Hvordan ser din skede ud?

- Hvad fanden er det?! Ligner noget som er blevet delvist fordøjet af min hund.

- At se folk som hende smile gør mig utilpas. Det ligner en løgn; de smiler kun i forsøg på at snyde dem selv til at tro, at deres liv ikke er forfærdelige. Du kan se det i hendes øjne. Det samme øvede døde-øjne mund-smil på alle billederne. Det giver mig myrekryb.

TV: Dreng kaldte lille pige grim - hendes svar er genialt

Annonce:

Men de grusomme kommentarer slog ikke Carly Findlay ud, så hun var hurtig til at blande sig i kommentarerne med dette comeback:

- Jeg vidste, at dagen hvor nogle ville skrive om mig på Reddit og vise et billede af mig for at få et grin, ville komme. I årevis var det årsagen til, at jeg ikke bragte billeder af mig selv online. Men nu, hvor jeg har fået selvtillid og støtte gennem flere års blogging, er jeg ligeglad, om jeg bliver kaldt en hummer.

- Kærligheden jeg har rundt om mig og succesen, jeg har fået ved at fortælle min historie for at nedsætte stigmatiseringen som ses i denne Reddit-tråd, er stærkere end nogle af disse ord.

- Ja, jeg har ichthyosis. Ja, det billede forestiller mig. Frygt det ikke og lad være med at kritisere det. Jeg er stolt af måden, jeg ser ud på, det jeg har opnået og for at have fortalt min historie.

Carly Findlay fortsætter sit indlæg med at fortælle, at hun har levet et meget fuldendt liv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: