Kvinde tager 97 gadehunde med hjem mens Doran-orkanen raser

'97 hunde er i mit hus og 79 af dem er i mit soveværelse'

Chella Phillips tog 97 hunde med ind i sit privat hjem, mens orkanen rasede udenfor. Foto: Privat
Chella Phillips tog 97 hunde med ind i sit privat hjem, mens orkanen rasede udenfor. Foto: Privat
Følg Samfund

Efter at have hærget øgruppen Bahamas siden natten til mandag, lød meldingen sent mandag aften, at orkanen Dorian nu havde kostet sine første ofre.

Midt i orkanens rasen er en rørende historie om 97 herreløse hunde, der i hvert fald ikke bliver ofre for det voldsomme uvejr, gået viralt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Chella Phillips fra Bahamas huskede nemlig at tænke på vores firbenede venner og valgte at give husly til 97 gadehunde på øen New Providence under orkanen.

Kvinden, der er manager ved organisationen Voiceless Dogs i Nassau, Bahamas, lagde en række billeder og flere opdateringer på Facebook fra sit hjem, som det så ud, mens Dorian gik i land på øen.

'97 hunde er i mit hus, og 79 af dem er i mit soveværelse. Det har været vanvittigt siden i aftes, lort og tis nonstop, men i det mindste har de respekteret min seng, og ingen af dem er hoppet op, skriver Chella Phillips i opslaget, der er blevet delt 44.000 gange på Facebook.

'Vi bliver formentlig ikke så hårdt ramt som andre øer, og det mest triste er, at når orkanen forlader Bahamas, vil nogle øer tage lang tid om at komme sig. Hver ø har en overflod af hjemløse hunde, mit hjerte brister for de af dem, der ikke har nogen steder at gemme sig fra en kategori 5-orkan', skriver hun videre.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Foto: Privat
Foto: Privat

Foto: Privat
Foto: Privat
 

I opslaget bemærker hun, at dagen, hvor hun tog de 97 hunde med sig indenfor, ved et tilfælde også markerer fireårsdagen for, da internatet begyndte at give ly til hjemløse og efterladte hunde.

'Vi har taget os af omkring 1000 af dem, og vi er meget stolte af, at vi har været i stand til at give dem håb, så de endelig kunne blive lykkelige', skriver Chella Phillips.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Mandag lokal tid fortalte hun til ABC, at strømmen var gået, og at det var begyndt at pible ind med vand i hendes hjem. Men til trods for det var både hun og samtlige hunde ok, fortalte hun.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+