Kvinde takkede nej til skrabelod: Gik glip af fem millioner

En ældre dame takkede nej til det skrabelod, som en ung mand fra Esbjerg i sidste uge vandt fem millioner kroner på

Det var her i Kiosken Midt i Esbjerg, at den unge mand vandt sine fem millioner kroner. (Foto: Danske Spil)
Det var her i Kiosken Midt i Esbjerg, at den unge mand vandt sine fem millioner kroner. (Foto: Danske Spil)

Er du hende, som gik glip af gevinsten, så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224.

Muligheden for at blive fem millioner kroner rigere lå lige til højrebenet. Men alligevel glippede det for en ældre dame, da hun valgte at takke nej til det dyrebare skrabelod, som i sidste uge gjorde en ung mand fra Esbjerg til millionær.

Det fortæller forhandleren og Danske Spil til Ekstra Bladet.

- Det var en gammel dame, som havde vundet nogle smågevinster fra nogle mindre skrabelod. Jeg spørger så, om hun ikke vil købe et stort Mega-Quick, men hun takker nej, siger forhandleren fra Kiosken Midt i Esbjerg. Han ønsker ikke sit navn offentliggjort. 

Et kvarter efter kommer en ung mand ind i butikken. Han har også vundet nogle smågevinster.

- Jeg spørger ham så, om han vil have nogle skrabelodder, og han svarer ja, og at der er ligemeget, hvad det er, bare det er stort. Normalt koster de omkring 20 kroner, så jeg tager det store, hvilket han synes er fint.

Den unge mand, der betegnes til at være i starten af 20'erne,  skraber derefter loddet inde i butikken og kommer efter nogle minutter over til disken igen.

- Han er helt rød i hovedet og siger så stille og roligt, at han har vundet fem millioner kroner. Vi tjekker den så, og giver ham en kvittering, så han så kan gå ned i banken, siger forhandleren.

Sofie Ustrup, kommunikationsrådgiver hos Danske Spil udtaler i forbindelse med den spektakulære historie:

- Skrabelodderne handler i den grad om held, og det må man sige, at den unge mand havde en del af den pågældende dag. Det er nok ikke en historie, der lige går i glemmebogen for hverken vinderen eller forhandleren lige foreløbig. Det gælder om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, siger hun.

Ifølge Danske Spil skal den unge mand blandt andet bruge nogle af sine nyvundne millioner på en tur til Filippinerne kombineret med en rundrejse i Asien.

62 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere