Kvinde trygler lægerne om hjælp: Fik sprøjtet cement og fugemasse i ansigtet

Hun fik foretaget en ulovlig operation af en meget tvivlsom læge. Nu har hun fortrudt

I 2014 fortalte Rajee Narinesingh om sin uheldige situation. Mød hende i klippet her (Video: Barcroft)

For omkring 10 år siden fik den nu 48 år gamle transkønnede kvinde Rajee Narinesingh fra Los Angeles en ’læge’ til at sprøjte cement og dækfugemasse ind i sine kinder, sin hage og sine læber.

Den tvivlsomme operation, som blev foretaget under en fest i 2005, har efterladt Rajee Narinesingh med et voldsomt misformet ansigt, og nu har hun – måske ikke så overraskende – fortrudt. Det skriver Daily Mail.

Chokerende billeder viser, hvor stor skade, Rajee Narinesinghs ansigt har taget. (Foto: All Over Press)
Chokerende billeder viser, hvor stor skade, Rajee Narinesinghs ansigt har taget. (Foto: All Over Press)
 

Siden operationen har kvindens ansigt ifølge hende selv føltes hårdt som sten, men hun har indtil nu været for flov til at søge hjælp.

Sidste år tog hun sig sammen til at bede lægerne fra det amerikanske reality-show Botched om hjælp til at få fjernet cement-modulerne fra sit ansigt.

Dengang blev kvinden med stenansigtet afvist, med det argument, at det ville være den sikreste løsning at lade ansigtet være.

Men nu er lægerne alligevel klar til at hjælpe Rajee Narinesingh fri af sine pinsler. De er dog stadig meget bekymrede for, om operationen vil resultere i alvorlige betændelsestilstande i den transkønnede kvindes ansigt. Desuden er der ifølge den ene læge, dr. Dubrow, en stor risiko ved operationen, fordi ’masserne indkredser alle musklerne, nerverne og blodkarrene’, hvilket kan betyde, at det vil gøre skader på både hud og nerver.

48-årige Rajee Narinesingh fortæller, at hun fik lavet operationen, fordi hun var trær af at ligne en mand i kjole. (Foto: All Over Press)
48-årige Rajee Narinesingh fortæller, at hun fik lavet operationen, fordi hun var trær af at ligne en mand i kjole. (Foto: All Over Press)
 

Kvinden er et af flere ofre for en omdiskuteret plastikkirurg ved navn Oneal Ron Morris, som har foretaget en lang række ulovlige operationer ved hjælp af blandt andet superlim og mineralolie.

I et interview fra 2014 fortalte Rajee Narinesingh, at hun bad om operationen, fordi hun ’ville ligne en smuk kvinde, ikke en mand i kjole’.

- Da jeg før i tiden tænkte på mig selv sammen med drenge, forestillede jeg mig selv med bryster og en skede. Jeg tænkte ikke over det, for det var så naturligt for mig. En dag stod det bare klart for mig, at ’du er ikke homoseksuel, du er transkønnet’, siger Rajee Narinesingh.

55-årige Eva blev født som mand. Nu er hun i egen optik en drage.

69 kommentarer
Vis kommentarer