Kvindelig reporter raser: Smækket i røven på live-tv

Alex Bozarjian er mere end almindelig utilfreds over en løbers opførsel, mens hun dækkede begivenheden for tv-kanalen WSAV-TV

Alex Bozarijan havde en klar meddelelse til manden, der syntes, det var i orden at smække hende ba i. Foto: WSAV-TV 
Alex Bozarijan havde en klar meddelelse til manden, der syntes, det var i orden at smække hende ba i. Foto: WSAV-TV 

En kvindelig reporter var efterladt i chok, da hun under dækningen af løbet 'Savannah Bridge Run' i Georgia blev taget på af en mandlig løber.

Alex Bozarjian var i gang med at tale til kameraet til tv-stationen WSAV, da den mandelige løber smækkede hende i numsen, mens han løb forbi.

Videoen af optrinnet er efterfølgende blevet delt på Twitter, hvor man tydelig kan se forskrækkelsen hos kvinden, efter hun er blevet befølt.

Reporteren genvinder dog hurtigt fatningen og fortæller videre fra løbet.

Efter videoen gik viralt på Twitter, har Alex Bozarjian selv været ude og fortælle om hændelsen på det sociale medie.

'Til den mand der smækkede mig i røven på direkte tv: Du krænkede, objektificerede og ydmygede mig. Ingen kvinde skal nogensinde finde sig i sådan en opførsel på sin arbejdsplads nogen steder. Vær bedre!,' skriver hun i det rasende opslag.

Folkene bag løbet har efterfølgende udtalt, at de har identificeret manden og delt hans oplysninger med reporteren og tv-stationen. Manden er også blevet bandlyst fra at melde sig til fremtidige løb.

'Vi vil ikke tolerere den slags opførsel. Vi har taget den beslutning, at vi har udelukket denne person fra kommende løb,' lød det.

Politiet har til NBC fortalt, at man er i kontakt med journalisten, men at de ikke kan diskutere sagen yderligere, fordi det er op til den forurettede, hvordan hun vil gå videre med sagen.

'Alt, jeg kan sige, er, at vi har kontakt til Alexandrea, og vi kommer helt klar til at arbejde med hende på den måde, som hun gerne vil have, vi skal fortsætte med sagen,' lød det.

Hvad der videre skal ske i sagen, er op til reporteren. Foto: WSAV-TV 
Hvad der videre skal ske i sagen, er op til reporteren. Foto: WSAV-TV 

207 kommentarer
Vis kommentarer