Kvinder anklaget for at arrangere slåskampe i børnehave

To kvinder er anklaget for børnemishandling efter de skulle have arrangeret slåskampe mellem børnene i den børnehave, de arbejdede i.

To amerikanske kvinder arrangerede slåskampe mellem børnene i en børnehave. Dette billede har dog intet med sagen at gøre. (Foto: Mogens Flindt)
To amerikanske kvinder arrangerede slåskampe mellem børnene i en børnehave. Dette billede har dog intet med sagen at gøre. (Foto: Mogens Flindt)

Der er hanekampe og så er der... børnekampe.

Regulære børnekampe har i hvert fald fundet sted i en børnehave i den amerikanske stat New Jersey, hvor to kvinder nu er anklaget for børnemishandling.

Ifølge myndighederne arrangerede de to kvinder, 22-årige Erica Kenny og 28-årige Chanese White, kampe mellem børnene, der var mellem fire og seks år mindst en gang om måneden.

112 - 1. sep. 2015 - kl. 19:43 TV: Far overfalder sin datters drabsmand i retten

Erica Kenny skulle også have optaget videoer af slagsmålene, som hun delte med venner på Snapchat. Ifølge efterforskerne kan man på videoerne se 12 drenge og piger, som skubber hinanden i jorden og forsøger at slå hinanden. Det ser dog ikke ud som om, børnene kommer slemt til skade.

I videoerne refererede Erica Kenny til den kendte 90'er film 'Fight Club', hvor almindelige mænd mødes for at slå hinanden halvt fordærvede. Hun er - udover børnemishandling - også anklaget for at true en af børnene.

De to kvinder, som i øvrigt er blevet fyret fra børnehaven, skal i retten på fredag. Chanese White risikerer op til 18 måneders fængsel, mens Erica Kenny står til fem år. Det skriver CBS New York.

Samfund - 30. jul. 2015 - kl. 21:30 TV: Indsatte afslører sig selv: Afholdte 'fight club' i fængslet

17 kommentarer
Vis kommentarer