Kvinder indrømmer: Så meget lyver vi… hver eneste dag

Kvinder er klart det mest løgnagtige køn, viser ny undersøgelse

Mange kvinder lyver hele 30 gange om dagen, viser en ny undersøgelse. (Foto: Colourbox)
Mange kvinder lyver hele 30 gange om dagen, viser en ny undersøgelse. (Foto: Colourbox)

Du ville lyve, hvis du påstod, at du aldrig har stukket en lille hvid løgn. For eksempel for at slippe for noget, du ikke gider, eller for at skåne en andens følelser.

Alligevel kommer det nok bag på mange, når det nu er kommet frem præcis hvor løgnagtige alverdens kvinder faktisk er.

Ifølge Daily Mail viser en undersøgelse foretaget blandt begge køn, at kvinder ville have meterlange næser i forhold til deres mandlige modstykker, hvis de var underlagt samme forbandelse som Pinocchio.

Diana Kuznetsova kysser Jack, der efter blot 10 uger vejede det samme som en etårig. (Foto: Facebook) Samfund Læger jokede med at kæmpe-babyen Jack burde starte i skole

Hele fire ud af fem kvinder indrømmer i undersøgelsen, at de fyrer løgne af hver eneste dag. Blandt mændene gælder det kun for to ud af fem, hvis altså de har talt sandt i undersøgelsen.

Mange kvinder fortæller endda, at de lyver hele 30 gange hver eneste dag – svarende til to gange i timen i alle de timer, hvor de ikke sover.

Heldigvis har man i forbindelse med løgn-undersøgelsen også spurgt kvinderne ind til, hvorfor de egentlig lyver. Og 55 procent svarer, at de gør det for at skåne andres følelser eller ’for at få dem til at få det bedre’. 32 procent af løgnene fortælles ’for ikke at få ballade’. ’For at bevise en pointe’, ’for at undgå at tabe ansigt’ og ’fordi livet er kompliceret’ viste sig også som hyppige grunde til kvinders måde at omgå sandheden på.

Verden på vrangen Du tror det er løgn: Bilisten her er IKKE fuld

Undersøgelsen er foretaget blandt 2000 mænd og kvinder af forsikringsselskabet Privilege.

Den viser også, at medlemmer af begge køn alleroftest lyver ved at fortælle venner, at deres mad smager godt, selvom det ikke er tilfældet. Arbejde, løn og vægt scorer også højt som emner, de fleste kan finde på at lyve om.

62 kommentarer
Vis kommentarer