Kvindes opråb til mænd: Drop klip klapperne - også i 30 graders varme

Hun kan slet ikke tåle at se på mandefødder i klip klapper - se her hvorfor

Mænd iført klip klapper på arbejde er absolut No Go for den tyske klummeskribent. Hvad synes du? (Foto: All Over Press)
Mænd iført klip klapper på arbejde er absolut No Go for den tyske klummeskribent. Hvad synes du? (Foto: All Over Press)

- Manden i metroen så egentlig meget godt ud. Flot hår, sund hud. Skjorte ok. Bukser ok. Hans brune mappe. Tja. Lad os bare springe den over. Men alt i alt en ganske flot mand. Men hans fødder! Meget behårede hobbit-tæer med gule uklippede negle sprang frem for enden af hans klipklapper. Og de nedtrådte slidte såler så ud, som om klip-klapperne havde været med på rejsen til Loret de Mar for femten år siden.

Sådan indleder den tyske klummeskribent Julia Hackober fra den store tyske avis Die Welt sit frontal-angreb mod mænd, der kan finde på at iføre sig klip-klapper, når de er på arbejde.

- Uplejede mandefødder i klipklapper? Det er i orden at have klip klapper på i den udendørs swimmingpool, men det er det altså ikke i orden med klipklapper på arbejdet. Derfor kan man absolut forlange, at mænd om sommeren har rigtige sko på.

Her er en mand iført klip klapper på stranden. (Foto: Shutterstock)
Her er en mand iført klip klapper på stranden. (Foto: Shutterstock)
 

Sådan lyder det bestemt fra klummeskribenten Julia Hackober, der her uddyber sin begrundelse.

- Hvorfor tror mænd stadig, at klipklapper uden for pool-området er et passende fodtøj. Millioner af moderåd er sommer efter sommer slynget ud med den klare besked: Klipklapper på kontoret er No Go.

- Men budskabet rammer åbenbart ikke det rigtige publikum. Derfor vil jeg nu for en sikkerheds skyld gentage alle argumenter, der taler imod klipklapper i en arbejdssituation.

- Hvis man ikke arbejder som surf-instruktør, så hører klipklapper ikke til på dit arbejde. Når du går i klipklapper, udløser de uudholdelige lyde. Uden klipklapper slipper du for nærgående dårlige jokes. Iført klipklapper er der større risiko for at få ledbåndsskader. Men hvis du har sko på i stedet for klipklapper, undgår vi kvinder først og fremmest at se på mandefødder, der ikke er blevet plejet, siden teenagealderen - og dengang var det deres mor, der gjorde det.

En mand dypper tæerne i vandet iført et par flotte blå klip klapper. (Foto: Shutterstock)
En mand dypper tæerne i vandet iført et par flotte blå klip klapper. (Foto: Shutterstock)
 

Forbud mod shorts
I Danmark skabte det stor debat, da Jyllands-Postens chefredaktør Jacob Nybroe for nylig forbød sine medarbejdere at være iført shorts, når de er på arbejde. I mailen fra Jacob Nybroe omkring sommerens dresscode til sine medarbejdere stod der dog ikke noget om klipklapper.

Hvis udmeldingen fra den tyske klummeskribent bliver populær her i Danmark, kan mændene her i landet gå en meget varm sommer i møde.

Hvordan har I det med mænd i klipklapper?

 

Mandefødder i røde klip klapper. (Foto: Shutterstock)
Mandefødder i røde klip klapper. (Foto: Shutterstock)
  

  

 

 

 

 

1 af 4 Her er en mand iført klip klapper på stranden. (Foto: Shutterstock)
2 af 4 En mand dypper tæerne i vandet iført et par flotte blå klip klapper. (Foto: Shutterstock)
3 af 4 Mandefødder i røde klip klapper. (Foto: Shutterstock)
4 af 4 Mænd iført klip klapper på arbejde er absolut No Go for den tyske klummeskribent. Hvad synes du? (Foto: All Over Press)
168 kommentarer
Vis kommentarer