Kyllingebryster trækkes tilbage: Fare for salmonella

Slagter Norlyk tilbagekalder et parti marinerede kyllingebryster, da der ved en egenkontrolprøve er konstateret salmonella i produktet

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Har du marinerede kyllingebryster liggende i køleskabet eller fryseren, bør du tage et grundigt kig på produktets emballage.

Slagter Norlyk ApS har nemlig påvist salmonella i et vareparti af kyllingebryster, oplyser Fødevarestyrelsen.

Partiet af kylling, der potentielt er inficeret med bakterien, er solgt i Slagter Norlyk ApS' egen forretning i Grindsted og i ABC Lavpris' butikker.

Hold øje med følgende fødevarer

Marineret kyllingebryst
Nettoindhold: 3 stk. pr. pakke
Produktionsdato: 23.01.2018 – 29.01.2018
Sidste anvendelses dato: 30.01.2018 – 05.02.2018
Ref. nr. 041801

Marineret kyllingebryst m/flødekartofler
Nettoindhold: 3 stk. pr. pakke inkl. flødekartofler
Produktionsdato: 23.01.2018 – 29.01.2018
Sidste anvendelses dato: 30.01.2018 – 05.02.2018
Ref. nr. 041801


Produktets holdbarhedsdato er udløbet. Men har du produktet liggende hjemme i fryseren, bør du levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det med det samme.

Hvis kød med salmonella ikke gennemsteges, eller hvis det kommer i kontakt med andre fødevarer, kan der opstå salmonellainfektion.

Symptomerne er bl.a. diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.

29 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere