Kynisk spøg mod babyer spreder sig til Danmark: Se hvad Pernille fandt i barnevognen

En mor til to er dybt chokeret over, hvad der lå i barnevognen efter et besøg hos lægen

25-årige Pernille fra Helsingør er dybt rystet over, hvad der lå i barnevognen efter et lægebesøg (Foto: Privat)
25-årige Pernille fra Helsingør er dybt rystet over, hvad der lå i barnevognen efter et lægebesøg (Foto: Privat)

Har du haft en lignende oplevelse, eller kender du noget til episoden? Så skriv til cg@eb.dk

I sidste uge skrev Ekstra Bladet om en gruopvækkende historie fra England, hvor en baby pludselig begyndte at skrige og blev helt rød på ryggen, da moderen lagde ham ned på et puslebord på et offentligt toilet.

Moderen forstod først ikke hvorfor, men da hun vendte skiftemåtten på puslebordet om, kunne hun se, at nogle havde sat tegnestifter i måtten med spidsen opad, så hendes barn blev stukket flere steder i ryggen.

Man kunne håbe, at historien blot var et enkeltstående tilfælde og en meget dårlig spøg, men nu har en mor fra Helsingør henvendt sig til Ekstra Bladet med en lignende historie.

- Jeg er møgchokeret, siger 25-årige Pernille Klein til Ekstra Bladet.

'Den virkede skarp og ny'
Hun var til lægen med sin to måneder gamle baby og havde sat hans barnevogn i en opgang ude foran lægens praksis. Da hun kom tilbage efter omkring 20 minutter og ville lægge sin søn i barnevognen, fangede hendes øje noget, der ikke plejede at være der.

- Min søn har et lammeskind liggende dernede, og jeg fik så øje på noget, der lå og glimtede. Det var da mærkeligt. Så tog jeg hånden derned og blevet stukket af en tegnestift, der lå med spidsen opad, fortæller en rystet Pernille Klein.

- Den virkede skarp og ny, som om den ikke var brugt før. Jeg forstår slet ikke, at man kan få sig selv til at gøre det mod små børn.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Det var denne tegnestift, som Pernille fandt i barnevognen (Foto: Privat)
Det var denne tegnestift, som Pernille fandt i barnevognen (Foto: Privat)

'Fuck hvor skræmmende'
Barnevognen var dækket helt til, imens Pernille var hos lægen, og derfor tror hun ikke, at den kan være endt der ved en fejl.

Pernille Klein har også delt sin rystende oplevelse i den lokale Facebook-gruppe 'Helsingør', hvor over 300 personer har delt hendes opslag, hvor hun viser tegnestiften frem. Her vælter det også ind med forargede kommentarer.

- Fuck hvor skræmmende, skriver Amalie.

- Nej nej nej! Hvad fanden er det for noget, skriver Mille.

Pernille selv er stadig rystet over episoden, men vil gerne advare andre forældre om sin oplevelse, som hun har tænkt sig at melde til politiet.

- Jeg er stadig ikke kommet mig over det. Jeg går stadig og er meget rystet. Tænk, hvad der kunne have været sket, hvis jeg ikke havde lagt mærke til det, siger hun.

Pernilles søn var heldig og slap for at få nålen i ryggen, men så heldig var den lille baby fra England som tidligere beskrevet ikke. Du kan læse hele historien og se billeder fra episoden her.

1 af 2 Her viser Pernille, hvor hun fandt tegnestiften (Foto: Privat)
2 af 2 25-årige Pernille fra Helsingør er dybt rystet over, hvad der lå i barnevognen efter et lægebesøg (Foto: Privat)
120 kommentarer
Vis kommentarer