Læge befrugtede sine patienter med sin egen sæd

En fertilitets-læge har indrømmet, at han gennem flere år har brugt sin egen sæd til at befrugte sine egne patienter -

Video: AP

De fleste ved, at DNA samt DNA-registre er noget af det mest effektive i forbindelse med at opklare diverse mord, men DNA kan altså også afsløre mange andre ting. Det beviser en sag fra staten Indiana, hvor en i dag 79-årig pensioneret fertilitets-læge er blevet anklaget for at have befrugtet sine egne patienter med sin egen sæd.

Den 79-årige tidligere læge har selv indrømmet, at han gennem flere år i 1970' erne og 1980' erne benyttede sin egen sperm, når han skulle befrugte kvinder, der havde svært ved at blive gravide på sin fertilitets-klinik i storbyen Idianapolis.

Den utrolige sag blev afsløret for to år siden, da lægens blodtype pludselig dukkede op adskillige gange i et DNA-register. Og ved hvert tilfælde konstaterede man, at moren i forbindelse med sagerne i DNA-registret altid havde været en af Donald Cline's patienter. Og så er jo bare at lægge to og to sammen for at konstatere, at han har benyttet sin egen sperm for at befrugte de mange kvinder.

Det skriver flere medier heriblandt den britiske avis The Sun og den svenske avis Expressen.

Min mand troede at han var far til vores barn
I forbindelsen med efterforskningen af sagen er det kommet frem, at Donald Cline har brugt sin egen sperm i forbindelse med befrugtningen af ca. 50 kvinder. En af dem er Dianna Kiesler, der udtrykker stor vrede mod den pensionerede læge:

- Min datter troede, at min ægtemand var hendes far. Donald Cline har ødelagt alt. Jeg var tvunget til at gå hjem og fortælle min mand, at han ikke var far til mit eget barn, fortæller hun.

Den 79-årige læge slipper imidlertid for straf i forbindelse med sine handlinger. I staten Inidiana findes der nemlig ikke nogen lov, der forbyder lægens handlinger. Derfor slipper han for fængselsstraf, hvilket har gjort mange af hans kvindelige ofre meget vrede.

Ifølge avisen The Sun kan Donald Cline være far til helt op til 20 af hans tidligere patienters børn.

Dianna Kiesler er meget vred og mener, at lægen har ødelagt hendes liv. (Foto: Kameraone)
Dianna Kiesler er meget vred og mener, at lægen har ødelagt hendes liv. (Foto: Kameraone)
 

Lægen Donald Cline har selv indrømmet, at han befrugtede sine egne patienter med sin egen sæd i adskillige tilfælde.(Foto: AP)
Lægen Donald Cline har selv indrømmet, at han befrugtede sine egne patienter med sin egen sæd i adskillige tilfælde.(Foto: AP)
 

 

 

1 af 3 Dianna Kiesler er meget vred og mener, at lægen har ødelagt hendes liv. (Foto: Kameraone)
2 af 3 Lægen Donald Cline har selv indrømmet, at han befrugtede sine egne patienter med sin egen sæd i adskillige tilfælde.(Foto: AP)
3 af 3 Her ses fertilitetslægen Donald Cline, der befrugtede sine patienter med sin egen sperm. (foto: Fox News)
54 kommentarer
Vis kommentarer