Læger i vildrede: Monsterbabys vægt eksploderede efter fødslen

En otte måneder gammel baby spiser så meget, at hun vejer det samme som en fireårig. Lægerne har aldrig set lignende. Se pigen i videoen herunder

Det ser helt vildt ud. Se videoen af den 17-kilo tunge baby. Video: Barcroft

Ved fødslen var alt, som det burde være. Faderen, Suraj Kumar, og moderen, Reena Kumar, fik en lille datter, der ikke så ud til at fejle noget. Det var en fantastisk nyhed for parret, hvis eneste andet barn døde ved fødslen.

Men som fire måneder gammel begyndte datteren, der blev døbt Chahat, pludselig at stige i vægt. Og det blev ved. Fra at være normalvægtig vejer hun i dag - som otte måneder gammel - hele 17 kilo. Det er den samme vægt, som en gennemsnitlig fireårig.

  Som Rapunzel kaster Aliia sit hår ud. Foto: Barcroft Images Verden på vrangen - 18. mar. 2017 - kl. 11:30 Virkelighedens Rapunzel: Er ikke blevet klippet i 20 år

Efter tragedien med det første barn er forældrene nervøse.

- Vi har kun et eneste barn nu, og jeg har ikke lyst til at miste hende. Jeg er bange for hendes helbred, fortæller moderen til Barcroft Media.

Ifølge de fortvivlede forældre spiser datteren fire gange så meget som tilsvarende børn.

Zara Hartshorn lider af Cutis Laxa, som gør hendes hud slap og uelastisk. Foto: Barcroft Media Samfund - 17. feb. 2017 - kl. 19:55 20-årig Zara lider af en sjælden sygdom - ser dobbelt så gammel ud, som hun er

- Hun spiser ikke som et normalt barn. Hun bliver ved med at spise hele tiden. Hvis vi ikke giver hende noget, begynder hun at græde, fortæller moderen, før faderen understreger, at det ikke er deres skyld - det er gud, der er skyld i tilstanden.

Undersøgelserne slår fejl

Familiens læge er i vildrede.

- Det her er første gang i mit liv, hvor jeg har set et barns vægt stige så voldsomt fire-fem måneder efter fødslen.

Problemet med tilstanden er, at der er så meget hud og fedt på barnets krop, at lægen simpelthen ikke er i stand til at foretage en blodprøve.

Se den stakkels pige med den voldsomme sygdom i videoen øverst.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen