Annonce:
Annonce:

Lægerne nægtede at fjerne Pattis falske bryster: Så gjorde hun det selv

50-årige Patti Tucker tog sagen i egen hånd, da hun ikke kunne få hjælp til at få fjernet sine implantater

Patti Tucker punkterede sine bryster, da hun blev træt af afvisninger fra sundhedsvæsenet. Foto: Medavia
Patti Tucker punkterede sine bryster, da hun blev træt af afvisninger fra sundhedsvæsenet. Foto: Medavia
Annonce:
Følg Samfund

Patti Tucker, en amerikansk mor til tre bosiddende i engelske Bristol, blev flere gange afvist, da hun bad om sundhedsvæsenets hjælp til at få fjernet sine brystimplantater. Så hun tog sagen i egen hånd. Det skriver The Sun.

Den 50-årige kvindes implantater var ifølge hende selv blevet ’stenhårde’, men det britiske sundhedsvæsen NHS afviste hende, da hun søgte om hjælp til at få dem fjernet, fordi hun ikke havde råd til at få hjælp hos en privatklinik.

Som ung i Phoenix i den amerikanske stat Arizona var Patti Tucker danser og havde derfor det, hun selv beskriver som en fantastisk figur. Men hendes bryster var ’flade som pandekager’, og det var hun ikke tilfreds med. Så i 2001 besluttede hun sig for at få dem forstørret, og gik fra en A-skål til en dobbelt D-skål med et par implantater.

Annonce:

- Jeg havde aldrig følt mig mere kvindelig. I stedet for at have en androgyn, atletisk figur, havde jeg endelig kurver og en kavalergang, jeg kunne være stolt af, siger Patti Tucker ifølge The Sun.

To bowlingkugler under hagen
Men efterhånden, som hun blev ældre, blev de kunstige bryster hårdere og hårdere af arvæv, og til sidst følte hun det med hendes egne ord som om, der sad to bowlingkugler under hendes hage.

- De blev så ubekvemme, at mine arme og mine sider gjorde ondt, og daglige gøremål blev en kamp. De var simpelthen for tunge, siger den tidligere danser, som mener, at sundhedsvæsenets afslag på at fjerne implantaterne skyldtes, at de vurderede, at det var ren forfængelighed fra hendes side.

Så efter flere afvisninger gik hun på nettet og læste sig via nogle blogs frem til, at indholdet i saltvandsimplantater bliver absorberet af kroppen, når der går hul på silikone-skallen.

Følte trykket lette
Så hun anskaffede en stor kvæg-nål, af den slags, som er stor nok til at dræne en kos knæ for overskydende væske.

Annonce:

- Jeg besluttede mig for at poppe det ene bryst først i tilfælde af, at det gik helt galt, siger Patti Tucker.

- Min hånd rystede, da jeg stak nålen ind i mit højre bryst, og selvom prikket var smertefuldt, følte jeg trykket lette med det samme, da væsken flød i stride strømme fra implantatet, beskriver den 50-årige kvinde.

Imponeret over sit ifølge sig selv succesfulde hjemmeindgreb, stak Patti Tucker derefter kvæg-nålen i sit andet bryst og gentog proceduren.

- Jeg vidste, at saltvandet ikke kunne gøre nogen skade på min krop. Om noget, ville mit største problem blive ømme bryster, siger den tidligere danser, som undervejs sms’ede med en veninde, i tilfælde af, at hun alligevel skulle få brug for hjælp.

Men det blev ifølge hende ikke nødvendigt, og omtrent to uger senere, var hendes bryster helet igen.

Annonce:

- Jeg var da nervøs for, at de ville ende som to rynkede poser, men eftersom jeg er blevet ældre og har taget lidt på, har jeg nu et par mere komfortable C-skåle, siger hun, og fortæller, at selve silikone-skallerne stadig er et sted inde i endes krop, men at de ikke er generende for hende.

Tre dage efter hjemmeoperationen fik Patti Tucker ironisk nok alligevel godkendt sin ansøgning om at få opereret sine implantater væk – kun et par dage efter hjemme-operationen.

- Det var typisk, jeg havde været lige ved at sprænge af frustration – bogstavelgt talt – og så fik jeg tilbudt operationen på en sikker måde, siger Patti Tucker.

Kan ramme hjerte og lunger
Men selvom den 50-årige kvinde mente, at punkteringen af saltvandsimplantatet var helt risikofri, er det bestemt ikke noget, der kan anbefales af speciallæge i plastikkirurgi Louise Vennegaard Mielke, der er specialeansvarlig overlæge ved Aleris Hamlet Hospitaler. Hun fortæller, at det i princippet er rigtigt, at saltvandet i implantatet siver ud og bliver optaget og udskilt af kroppen.

- Men et saltvandsimplantat har en silikone-skal, og det betyder, at hun stadig har et silkone-fremmedlegeme liggende i sig. Hvis hun lader den tomme silikone-pose ligge derinde, kan hun i princippet udvikle en reaktion på den, forklarer Louise Vennegaard Mielke til Ekstra Bladet.

- Og noget helt andet er jo, at man kan stikke forkert og komme til at ramme hjerte og lunger. Så det kan vi bestemt ikke anbefale, tilføjer hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: