Lækkede statsministerens CPR: Nu takker han af

Lars Kragh Andersen, der blandt andet er kendt som 'Licens-Lars' og 'Hash-Lars', takker nu af som aktivist

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

Aktiviteterne har været mange for den 34-årige aktivist og tidligere politibetjent, Lars Kragh Andersen. Han har blandt andet kæmpet mod licens, nægtet at bekæmpe handel med hash som politibetjent og lækket CPR-numre på prominente politikere. Men nu meddeler han på bloggen frihedsaktivisten.com, at han takker af som aktivist.

Ifølge indlægget stopper Lars Kragh Andersen sine aktiviteter, fordi han hellere vil bruge sin energi på sine nærmeste fremfor på at bekæmpe statsmagten. Han uddyber overfor Ekstra Bladet:

- Jeg vil prioritere mit privatliv mere nu. Selvom det har været sjovt og givende, så har det nogle ret store personlige omkostninger, når man sådan er i åben kamp mod statsmagten, som jeg betragter som Danmarks største kriminelle bande, forklarer Lars Kragh Andersen.

Staten skal bestemme mindst muligt
Blandt andet nævner Lars Kragh Andersen de ransagninger, som politiet har foretaget hos flere af hans nærmeste som noget af det, der har været hårdt for privatlivet.

- Det gør de personlige relationer vanskelige. Jeg er ked af, at jeg har forsømt mine nærmeste og indirekte været grunden til, at bevæbnede mænd i uniformer har gennemrodet deres hjem, siger han.

Lars Kragh Andersen er af den overbevisning, at staten skal bestemme mindst muligt over borgerne og deres penge. I 2010 blev den daværende politimand kendt under navnet 'Licens-Lars', da han nægtede at betale licens og opfordrede andre til at gøre det samme, blandt andet i en Facebook-gruppe, som havde flere tusinde medlemmer.

Fortryder intet
Han blev siden hen også kendt under navnet 'Hash-Lars', da han som politibetjent ikke ville anholde borgere, der var i besiddelse af narko, fordi han kæmper for fri narko og retten til at gøre, som man vil. For nyligt stod han også bag læk af CPR-numre på Helle Thorning-Schmidt og Nicolai Wammen i kampen mod overvågning af befolkningen.

Selvom han er blevet anholdt og dømt for flere forhold, fortryder han intet af sit aktivistiske arbejde.

- Rent aktivistisk har det så absolut været det hele værd, og jeg har ikke fortrudt noget af det, jeg har gjort, siger han.

Nu vil Lars Kragh Andersen bruge mere tid på sine nærmeste og sit sociale liv, og så er der især en ting, han glæder sig til.

- Det, som jeg skal lave nu, er det, som jeg har kæmpet for retten til. Nemlig at være i fred og passe mig selv, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer