Lærerinde vandt dansekonkurrence på sin ferie: Så blev hun fyret

Lærerinden mistede sit job, da hendes dansevideo gik viralt. Se den herunder

Se vinderdansen, der fik lærerinden fyret, her.

En mexicansk folkeskolelærers udskejelser under ferien har nu endt med at koste hende jobbet, skriver The Sun.

Den 24-årige lærerinde var på ferie i den mexicanske stat Baja California, da hun af venner blev overtalt til at stille op i en dansekonkurrence, der blev afholdt på stranden.

Lærerinden, der i Mexicansk presse omtales som 'Miss Clarissa', endte med at vinde konkurrencen og første præmien på 260 dollar (cirka 1700 kroner), men da en video med hendes vinderdans efterfølgende dukkede op på Facebook, kom hun i fedtefadet.

Videoen, hvor lærerinden twerker og forsøger at presse sine bryster mod dommerens ansigt, blev nemlig set af adskillige forældre til elever på skolen, og de var mildest talt ikke begejstrede for hvad de så.

De vrede forældre reagerede ved at kræve lærerinden fyret, hvilket hendes arbejdsgiver, den prestigefulde privatskole Instituto Cumbre del Noroeste, valgte at efterkomme.

Selv har 'Miss Clarissa' dog svært ved at se hvordan hun skulle have gjort noget forkert.

- Jeg vidste der var mobiltelefoner til stede, men jeg havde aldrig forestillet mig at det ville gå viralt, og jeg gjorde alligevel heller ikke noget forkert, udtaler hun ifølge flere engelske medier til den mexicanske avis Reforma, hvor hun samtidig opfordrer sin nu tidligere arbejdsgiver til at 'komme ind i det 21. århundrede'.

Efter fyringen har flere hundrede skrevet under på en underskriftindsamling, der kræver at lærerinden bliver genansat på skolen.

Om skolen har tænkt sig at efterkomme det krav, og om 'Miss Clarissa' overhovedet vil have sit gamle job tilbage, vides dog ikke.

45 kommentarer
Vis kommentarer