Lars blev bortvist fra fitnesscenter: - De sagde jeg onanerede i omklædningsrummet

Lars Skovgaard fra Hjørring er rasende efter at han blev bortvist fra Loop i Hjørring på grund af 'upassende opførsel'

Lars Skovgaard er rasende efter at han blev bortvist fra fitnesscenteret Loop i Hjørring. Foto: Privat/Polfoto
Lars Skovgaard er rasende efter at han blev bortvist fra fitnesscenteret Loop i Hjørring. Foto: Privat/Polfoto

I seks år har har Lars Skovgaard fra Hjørring trænet i det lokale fitnesscenter, der er en del af kæden Loop, men for nylig satte en opringning til ham på arbejdspladsen en brat stopper for træningen:

- Jeg blev ringet op på mit arbejde af centerlederen, Heidi, der fortalte mig, at jeg var blevet bortvist fra centeret. Jeg blev voldsomt overrasket og spurgte hvorfor, men det ville hun ikke fortælle mig. Hun sagde bare 'Det ved du jo godt', fortæller Lars Skovgaard, der arbejder som service assistent for Nordjyske Jernbaner, til Ekstra Bladet.

Da Lars ikke selv kunne få en forklaring på bortvisningen, satte han sin søster Malene, på sagen. Ekstra Bladet har talt med Malene, der forklarer, at hun i en 12 minutter lang samtale med centerlederen fik hevet en forklaring ud af hende:

- Hun forklarede til sidst, at en af de ansatte havde følt sig beluret og så havde de en teori om, at Lars havde onaneret i omklædningsrummet, fordi han tog lang tid om at klæde om. De erkendte blankt, at de ikke havde nogen beviser - men fortalte noget underligt noget om et forhæng i omklædningsrummet, hvor de havde fundet nogle pletter, fortæller søsteren Malene, til Ekstra Bladet.

Lars Skovgaard er rasende over anklagen og forlanger nu en uforbeholden undskyldning fra Loop:

- Snakken går og jeg vil ikke bare læne mig tilbage og finde mig i sådan en beskyldning. Jeg har opfordret centeret til at få undersøgt forhænget og så har jeg kontaktet politiet. De vil ikke gøre noget ved sagen, før at centeret har indgivet en anmeldelse, men det vil Loop ikke. Derfor lagde jeg et opslag på Facebook, hvor jeg forklarede om æreskrænkelsen. Jeg vil have en undskyldning, fastslår Lars Skovgaard.

Undskyldningen kommer Lars Skovgaard formentlig til at kigge længe efter:

- Principielt har vi ikke kommentarer til den slags sager, men nu har Lars selv bragt den op i det offentlige rum. Det er yderst sjældent, at vi bortviser kunder. I dette tilfælde skete bortvisningen fordi man i en periode i centeret har registreret en upassende adfærd. Den adfærd har afstedkommet, at personalet har følt sit utryg ved hans tilstedeværelse i centeret.

- Den daglige leder har talt med Lars og hun har talt med hans søster, det er korrekt, men hun fastholder, at hun på intet tidspunkt har nævnt ordene 'onani' eller 'beluring'. Hun har heller ikke sagt noget om nogen bevismaterialer. Det er altså noget som Lars fortæller offentligt og det vil vi ikke forholde os til eller kommentere. Vi har udelukkende sagt, at bortvisningen er sket på baggrund af upassende adfærd. Det er ikke noget som centerlederen har uddybet overfor hverken Lars, eller hans søster, udtaler Brian Schneider, der er administrerende direktør i Loop.

Har i beviser for den upassende opførsel - er det noget som en ansat har set med egne øjne?

- Der er flere elementer i den upassende opførsel - noget af det er set og andet er en væremåde, som ikke er til at tage fejl af set med vores øjne, lyder meldingen fra Loop-direktøren.

Lars Skovgaard har ikke planer om at opgive kampen for at blive renset for den æreskrænkelse, som han mener Loop har udsat ham for:

- Hvis jeg havde gjort noget upassende, så havde jeg jo aldrig forfulgt sagen til at begynde med. Men jeg er uskyldig og jeg vil gøre alt for at blive renset for den anklage, fastslår han overfor Ekstra Bladet.

Her kan du læse Lars Skovgaards Facebook-opslag:

202 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere